Olyat húztam az osztályban aki nagyon szeret rajzolni. Mit vegyek neki, ami ezzel kapcsolatos, és nem egy csomag színes ceruza?
Figyelt kérdés
Rajzolni szeretők, minek örülnétek? :))2013. dec. 12. 16:54
1/9 A kérdező kommentje:
osztálykarácsonyon húztam :)
2013. dec. 12. 16:55
2/9 anonim válasza:
Nem tudok rajzolni, de van néhány tippem.
Rajztábla, valami szép rajzfüzet egy szép és egyedi borítóval.
3/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretek rajzolni és rajzos gimibe is járok.Nagyon örülnék pl valamilyen díszes füzetnek amibe tudok rajzolni,vagy színes tollaknak(stabilo ha még nincs neki) ecsetkészletnek,pasztellkrétáknak,festészeti könyveknek.Remélem tudtam segíteni :)
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Vagy akvarellceruzát is vehetsz, az olyan, mint egy ceruza, de ha vízzel elmosod, vízfesték-szerű hatása lesz.
6/9 anonim válasza:
Az akvarell ceruza nagyon király annak örülnék én is.
Régen mindig kaptam a mamámtól vázlatfüzetet hozzá egy puha rajzolósceruzát és akkor totál boldog voltam :D
7/9 anonim válasza:
Lehetne pl. színes zseléstoll készlet, nekem abból mindig hiányom van :)
8/9 anonim válasza:
vannak ilyen kimetszős (olyan minte linometszés csak kevéssbé veszélyes) képek, nagyon cuki szentem örülne neki:))
9/9 anonim válasza:
Különleges radír,pl illatos v gyurma
különlegesen kinéző toll
különleges hegyező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!