Ma megyek először orvos 3 pozitív teszt után! De nagyon félek, hogy valami baj van vagy lesz vagy nem tudom! Mindenki így van ezzel? Vagy csak én viszem túlzásba?
nyugiiiiii!
élvezd a poz tesztet meg hogy nemsokára láthatod a babót az uh-on, és ne parázz- minden rendben lesz
Nem érdemes ezen agyalnod.
Gondolj bele mostantól van egy új élet a pocidban, de minden élet egyszer meghal. Az hogy mikor azon nem görcsölhetsz egy egész életen át. Lehet elvetélsz, az is lehet hogy elhal a magzat, de lehet komplikáció a szülésnél vagy akármilyen betegség baleset a gyermek élete során. Ezzel tisztában kell lenned, de nem kell magadat egész életen át ezen emészteni, mert akkor az életed és a családod élete is csak egy aggódás lesz.
Szóval nyugodj meg, persze hogy mindenki fél, vagy szorong, de ezeket a gondolatokat hessegest el nagyon gyorsan.
3 + teszt után én is azt hittem,hogy új élet van a pocimban,de a doki,nem látott semmit.Adott laborba beutalót,megnézték a vizeletemet,és közölték,hogy nincs baba!!!
A tesztet nem szabad még kézpénznek venni,csak,ha az orvos látja uh-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!