Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma megyek először orvos 3...

Ma megyek először orvos 3 pozitív teszt után! De nagyon félek, hogy valami baj van vagy lesz vagy nem tudom! Mindenki így van ezzel? Vagy csak én viszem túlzásba?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 08:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

nyugiiiiii!

élvezd a poz tesztet meg hogy nemsokára láthatod a babót az uh-on, és ne parázz- minden rendben lesz

2009. jún. 12. 08:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Tényleg ne vidd túlzásba az aggódást. A világon semmit nem tudsz vele befolyásolni, de elronthatja a babavárás örömét.
2009. jún. 12. 08:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ott leszel és kimondja,hogy van baba minden kételyed elillan.Nyugi amúgy ez normális.
2009. jún. 12. 08:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes ezen agyalnod.

Gondolj bele mostantól van egy új élet a pocidban, de minden élet egyszer meghal. Az hogy mikor azon nem görcsölhetsz egy egész életen át. Lehet elvetélsz, az is lehet hogy elhal a magzat, de lehet komplikáció a szülésnél vagy akármilyen betegség baleset a gyermek élete során. Ezzel tisztában kell lenned, de nem kell magadat egész életen át ezen emészteni, mert akkor az életed és a családod élete is csak egy aggódás lesz.

Szóval nyugodj meg, persze hogy mindenki fél, vagy szorong, de ezeket a gondolatokat hessegest el nagyon gyorsan.

2009. jún. 12. 08:58
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

3 + teszt után én is azt hittem,hogy új élet van a pocimban,de a doki,nem látott semmit.Adott laborba beutalót,megnézték a vizeletemet,és közölték,hogy nincs baba!!!

A tesztet nem szabad még kézpénznek venni,csak,ha az orvos látja uh-n.

2009. jún. 12. 09:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokat olvasgatok itt az oldalon és nem értem, hogy akinek van 3 pozitiv tesztje, annak azt írják néhányan, hogy ne vegye készpénznek, aki meg csak leirja, hogy ilyen-olyan tünetei vannak és még 5 nap van mensiig, annak meg azt írják, hogy tuti baba. Azért 3 pozitiv teszt 99,99%, hogy baba.
2009. jún. 12. 09:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak 1+ tesztem volt, + nem jött meg. Megnyugtatásképp dokihoz kell menni, de ha a pároddal egészségesek vagytok, akkor nem parázz. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, légy egy kicsit pozitívabb.
2009. jún. 12. 09:26
 8/15 A kérdező kommentje:
Vasárnap hétfőn és kedden teszteltem,és egyre erősebb volt a második csík az utolsó, már olyan erős volt mint a kontrol csík!Nekem soha nem volt még pozitív tesztem!Csak most először!Remélem van baba, mert már bele éltem magam mert 3+ teszt csak van ott valami!
2009. jún. 12. 09:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Hányadik napodon teszteltél először?
2009. jún. 12. 09:56
 10/15 A kérdező kommentje:
3.-án kellett volna megjönnie az szerda és én 7.-én vasárnap teszteltem először tehát 4 nap késés után!
2009. jún. 12. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!