Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma megyek először orvos 3...

Ma megyek először orvos 3 pozitív teszt után! De nagyon félek, hogy valami baj van vagy lesz vagy nem tudom! Mindenki így van ezzel? Vagy csak én viszem túlzásba?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 08:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem ma van a második késéses napom! Tegnap nega volt a teszt :( szerintem csak becsap a testem!
2009. jún. 12. 10:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
3 pozitív teszt az jelent valamit. Ma elmész az orvoshoz, és utána mindent másképp fogsz látni. Én is mindig parázok a vizsgálatok előtt. 6 hetesen voltam először, és ugyanezt éreztem, mint te. De minden rendben volt, ott volt a baba, vert a szíve, és aztán nagyon boldog voltam, hogy minden ok.:-)
2009. jún. 12. 10:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Nyugi minden rendben lesz. Én is így voltam én két pozitív teszt után mentem orvoshoz. Mivel a párom dolgozott anyukám el kísért mert sűrűn jött rám az émelygés meg nem volt kedvem ott ülni tök egyedül. Ki is akasztottam szegényt.

Mi van ha nem is baba vagy ha valami baja van stb.

Persze aztán kiderült hogy minden oké. Ott a baba nagyon jó helyen.

2009. jún. 12. 13:40
 14/15 A kérdező kommentje:
5 hetes terhes vagyok!
2009. jún. 12. 18:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!
2009. jún. 13. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!