Szerintetek mi lehet? :D
Figyelt kérdés
A Párommal most lesz a két éves évfordulónk. Ilyenkor szoktunk azzal szórakozni, hogy megpróbáljuk kitalálni, hogy mivel lepjük meg egymást. :D
Szóval, amit eddig megtudtam, hogy tárgy. A legtöbb embernek van, de van akinek nincs.
Van aki magánál hordja/tartja, de van aki nem szokta....Többet pedig nem tudtam kihúzni belőle :D
Mondjuk ő sem tudta még kitalálni. Ti mire tippeltek?
2014. ápr. 9. 18:01
1/23 A kérdező kommentje:
oszt mennyiért? :D
2014. ápr. 9. 18:04
5/23 anonim válasza:
mindenképpen valami kicsi tárgy lehet. talán karkötő? nem hinném hogy esernyőt vett mert azért arra is illik a leírás :)
7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket...ezekre én is gondoltam. Néha már a frászt hozza rám. Például ezzel a párbeszéddel tegnap:
Ő:-szeretlek!
Én:- Én jobban :D
Ő:- Nem, mert én. Majd meglátod, hogy mennyire.
Félek, hogy elad két tevéért xD
2014. ápr. 9. 18:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!