Ti is szoktatok kapni ajándékba utazós bonbont? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Az utazós bonbon az, amit valaki megvesz valakinek. Az illető nem szereti a csokit, ezért következő alkalommal továbbadja valakinek. Az szereti a csokit, de nincs pénze, ezért elteszi, hogy milyen szuper lesz xy-nak majd a szülinapjára. xy nem kedveli ezt az ember, ezért a csokit gyorsan továbbadja valakinek, aki szintén spórolós...és így tovább, amíg nálam köt ki, kifehéredve, megavasodva, a konyakos meggyből elpárologva az alkohol, még akkor is, ha egyébként nem járt le a szavatosság, a sok utazás és hőváltozás tönkreteszi. Én szeretem a csokit és mindig kibontom, amit kapok, és folyton csalódnom kell.
Nem bunkóság így továbbpasszolgatni a csokit? Ezzel megsértjük azt, aki esetleg tényleg kibontaná és örömmel megenné.
de vicces :D Amúgy ha nem szereti mégsem eheti meg :D
( de ki az aki nem szereti a cherry queent úr isten !)
Egyébként ha valaki kap valami bonbont én egyből megkérdezem ,hogy ehetek e belőle szóval úgy is elfogy :D De továbbadni nem szokás...
Rólam tudják, hogy rögtön felbontom és megkínálom őket belőle! Szóval nálam nem kísérleteznek utazó csokival.
Én viszont nem veszek csokit senkinek, mert félek, hogy nem érnék el vele hozzá!
Köszi a válaszokat.
Nagyon rendes vagy 7-es :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!