Nagyon szerencsétlen testalkatra fürdőruha?
Fogyókúra közepén járok, már lement annyi, hogy el merjek menni a barátaimmal strandra, de még mindig nem elég ahhoz, hogy bármi jól álljon.
Sajnos combban elég erős vagyok, illetve popsiban. Hasam is van még, de azzal már lassan ki is leszek békülve.
Ami a gondot okozza, az főleg a mellem. Nagyon kicsi, így egyberészes eléggé esélytelen, mert ami fenékben, hasban jó, az mellben nagyon nagy. Sajnos a bikinikkel is ez a gondom: nagyon nehéz olyan felsőt találni, ami ilyen kis mellekre jó. Mit javasoltok?
nekem is nagyon kicsik a melleim, ugyanezzel a problémával küzdök
Valóban nehéz olyan felsőt találni, ami eltakarja a melleket, és nem lehet belátni...
javaslom a pántnélkülieket, az direkt kis mellűeknek van, vagy pedig a 3szög formájúakat
alsóból pedig kerüld a rövidnadrághoz hasonlóakat, mert az csak jobban odavonzza a tekintetet.
remélem tudtam segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!