Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vagyok én ilyen szerencs...

Miért vagyok én ilyen szerencsétlen tipus?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mit tudnék tenni egy csöndes magának való fiú vagyok akinek nincsenek olyan barátai akiben igazán bízhat(maximum 1-2). :(.

Nemtudom h minem mondják, de mindent magamra veszek, minden rosszat mondanak már rám annyi csúf/gúny nevem van, h már szinte mondanak vmit, de nem is nekem egyböl oda kapok, és + egy gúnynév..

Nem tudok mást tenni nemjárok el bulizni de szerintem még 15évesen nem a buli a lényeg, itthon ülök gépezek szinte egész nap, a suliban nemvagyok túl jó mindenki mondja h ételmes gyerek vagyok de én ezt sose éreztem.. Mostanába aludni se tudok már mert olyanokra gondolok, h az életkedvem is elmegy..:(

Örülnék már egy lánynak akivel jóban lehetnék beszélgethetnénk stb..

Nemtudom lehet ezcsak egy nagyon mély pont.

Akinek lenne kedve beszélegtni, igy névtelenül vvalami chatan vagy valahol annak örűlnék:)

Hát köszi, hohy végig olvastad logikai fogalmazási hibákért bocsi.

(15/F)

2012. júl. 6. 00:39
 1/4 anonim válasza:
nincs veled semmi baj probálj meg aludni
2012. júl. 6. 00:47
 2/4 anonim ***** válasza:

ha határozott jövőképed van magadról, édesmindegy, hogy mit mondanak mások. írj egy listát arról, hogy mit akarsz véghezvinni mindenképpen - iskolán kívül, mondjuk 5 éven belül, és kezdd el megvalósítani a legkönnyebbet.

Én is ebben a korban lettem nihilista - akkor úgy hívtam, de ma inkább a depresszió illene rá. Pedig amit most kezdesz el, abból baromi jó leszel néhány év múlva.

A lényeg, hogy tudd, hogy mit akarsz, ha pedig nem tudod, válassz egyet és határozottan haladj abba az irányba.

és nem biztos, hogy rosszat akarnak mások, amikor csúfolnak. könnyebb úgy beazonosítani valakit, ha egy jellemzője alapján "gúnynevén" hívják.

engem zsiráfnak hívtak, mert magas vagyok.

25L

2012. júl. 6. 01:38
 3/4 intrepid ***** válasza:
Most egy nehéz időszakban vagy. Nagyon komoly fizikai és lelki változásokon mész át, konkrétan gyerekből felnőtté válsz. Ki fogod bírni. Viszont ne adjál ki a kezedből ilyen slendriánul megfogalmazott, helyesírási hibáktól hemzsegő irományt, mert olyan szép ez a magyar nyelv, ne csúfítsuk el. Te kis Kölcsey. (Ez az utolsó mondat csak tréfa volt).
2012. júl. 6. 06:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Sprotolj, mozogj kicsit! Ne ülj otthon egész nap a pc előtt.

Kapd a fürdőgatyód és irány az uszoda! Akár egyedül. Ússz le néhány hosszt, a következő alkalommal duplázd meg!

Vagy ha ez nem szimpatikus, és anyagilag megteheted, akkor irány a konditerem. Mozgasd meg az izmaidat. Meglátod, a nyári szünet után rád sem fognak ismerni!

A sport jót tesz az önbizalmadnak, fitt és jó kedvű leszel tőle.

Mozdulj ki minden nap, csavarogj a városban, ülj be egy filmre a moziba. Iratkozz be egy nyelvsuliba, vagy egy hobbiszakkörre.

Találj magadnak programot!

Itt a nyár!!! :))

2012. júl. 6. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!