Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vennétek egy szellemi...

Mit vennétek egy szellemi fogyatékos betegnek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Párom rokonságában van, 50 éves nő.

Sajnos a család nem segít, ezèrt évek óta kapja tőlünk a meleg takaró-papucs-köntös Bermuda-háromszöget, de már nekem ciki.

Édességet nem ehet, mert nagyon kövér. Ha azt kap, el is veszik tőle.

Ti mit vennétek neki? Jó lenne több ötlet, több évre előre.

ma 00:45
 1/6 anonim válasza:
100%

Tudsz esetleg valamit, amit szeret csinalni?:) Mibrn leli oromet?

De egyebkent barmit, ami neki is hasznos lehet, vagy sokminden amit masnak is vennel.

Nekem van egy downos tesom, o nagyon szeret rajzolni, meg a parfumoket is imadja. Emiatt sokszor ilyesmiket kap.

ma 00:49
 2/6 anonim válasza:
100%
Színező + zselés filcek, vagy pl. puzzle, lehet kapni olyat, ami nem nagyon apró darabkákból áll. Én is valami kreatív dolgot javasolnék, csak nehéz úgy ajánlani, hogy nem tudjuk mit szeret.
ma 02:48
 3/6 anonim válasza:
100%
2. Fogyatékkal élők nappali ellátásában pont ilyenekkel foglalkoznak. Minden ami tánc, rajz, festés, mese, játék, mozgás, kreatív. Jobb agyféltekés dolgok, amik nem a logikáért felelnek, hanem az érzésekért.
ma 03:52
 4/6 anonim válasza:
100%
Állj úgy hozzá, mintha egy gyerek lenne.
ma 03:52
 5/6 anonim válasza:
100%
Így, hogy nem tudunk róla semmit, nem igazán lehet jó ötletet adni, nincs univerzális jó ajándék, aminek az összes értelmi sérült felnőtt örül. A serultsege mértékét sem tudjuk, de azt sem, hogy egyébként milyen a személyisége, mi érdekli, mivel szereti az idejét tölteni.
ma 07:05
 6/6 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
ma 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!