Mit vennétek egy szellemi fogyatékos betegnek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Párom rokonságában van, 50 éves nő.
Sajnos a család nem segít, ezèrt évek óta kapja tőlünk a meleg takaró-papucs-köntös Bermuda-háromszöget, de már nekem ciki.
Édességet nem ehet, mert nagyon kövér. Ha azt kap, el is veszik tőle.
Ti mit vennétek neki? Jó lenne több ötlet, több évre előre.
ma 00:45
1/6 anonim válasza:
Tudsz esetleg valamit, amit szeret csinalni?:) Mibrn leli oromet?
De egyebkent barmit, ami neki is hasznos lehet, vagy sokminden amit masnak is vennel.
Nekem van egy downos tesom, o nagyon szeret rajzolni, meg a parfumoket is imadja. Emiatt sokszor ilyesmiket kap.
2/6 anonim válasza:
Színező + zselés filcek, vagy pl. puzzle, lehet kapni olyat, ami nem nagyon apró darabkákból áll. Én is valami kreatív dolgot javasolnék, csak nehéz úgy ajánlani, hogy nem tudjuk mit szeret.
3/6 anonim válasza:
2. Fogyatékkal élők nappali ellátásában pont ilyenekkel foglalkoznak. Minden ami tánc, rajz, festés, mese, játék, mozgás, kreatív. Jobb agyféltekés dolgok, amik nem a logikáért felelnek, hanem az érzésekért.
5/6 anonim válasza:
Így, hogy nem tudunk róla semmit, nem igazán lehet jó ötletet adni, nincs univerzális jó ajándék, aminek az összes értelmi sérült felnőtt örül. A serultsege mértékét sem tudjuk, de azt sem, hogy egyébként milyen a személyisége, mi érdekli, mivel szereti az idejét tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!