Láttam facebookon egy testi fogyatékos srác képeit,sok képen 5-6 lány ölelgeti táncolnak vele stb,többi lennt?
Próbálnak neki egy fotónyi örömet szerezni. Egy egészséges férfit hogy lehetne egy fogyatékoshoz hasonlítani?
Vagy inkább lennél az, hogy egy percig ölelgessen pár csaj?
Én is testi fogyatékkal élő vagyok és ugyan nem úszok a nőkben de voltak szép élményeim amik többek voltak puszta képeken lévő öleléseknél.
nekem nem volt egy szép emlékem se nőkkel kapcsolatba,de biztos ezt érdemlem....
"nekem nem volt egy szép emlékem se nőkkel kapcsolatba,de biztos ezt érdemlem.."
Nagy gondok vannak ha eleve így állsz hozzá. Én elhiszem, hogy nem piskóta az életed ahogy nekem sem, de ilyen hozzálással csak még inkább rontod az esélyeidet.
#7 es válaszodban legalább azt el dönthetnéd hogy most volt vagy nem volt jó élményed
#4es válaszodra meg annyi hogyha te is fogyatékkal élsz akkor miért írod hogy :
"nem csak egy fogyatékosnak jár ez az öröm"
Most akkor dönts már el hogy mit szeretnél
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!