Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen kis ajándéknak örülnél?...

Milyen kis ajándéknak örülnél? Egy olyan személytől, akit jobban szeretsz mint a többieket, de mégis csak barátként?

Figyelt kérdés

okt. 29. 17:35
 1/7 anonim válasza:
100%

Bárminek. A legkedvesebb ajándékaim egy kis Szamos csoki, egy sima bolti Mikulás. Mert olyantól kaptam aki fontos nekem. Ha egy csomag zsepit adott volna, azt is szeretettel megőrzöm.

Egy díszdobozos csokival nem tudsz mellélőni. Nem sok, nem is kevés.

okt. 29. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Valami házilag készített süteménynek, amiről tudja, hogy szeretem, vagy közös emlékek kötődnek hozzá, így azt idézi vissza

Egy kézzel írott levélnek

Vagy valami apróságnak, amit még régebben említettem, hogy kéne, és megjegyezte

okt. 30. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Perpill egy félcollos T idom, egy méternyi feles flexicső és egy 3/4" 1/2" bk szűkítő (mindez vízre) elég jól esne.
okt. 31. 05:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy karkötő a kedvenc színemmel, vagy egy tábla csoki, bárminek tudnok örülni ha fontos az a szemközti
okt. 31. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:
*személy😂
okt. 31. 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Édesség
okt. 31. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Plüss állat, kulcstartó, hűtőmágnes, karkötő, zokni.
okt. 31. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!