Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 45 éves férfi milyen ajándékna...

45 éves férfi milyen ajándéknak örülne a legjobban?

Figyelt kérdés
júl. 28. 09:34
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
87%
Valami igazán személyesnek.
júl. 28. 09:57
 2/23 anonim válasza:
72%
Egy 20 éves lánynak.
júl. 28. 11:23
 3/23 anonim ***** válasza:
66%
Esetleg egy karóra.
júl. 28. 12:14
 4/23 anonim válasza:
22%
30 éves férfi ismerösömnek borotválkozó settet, spray-t, férfi tusfürdöt vettünk, tegnap. Ha nem tudod mit vegyél, ez a 3 mindig jó ötlet.
júl. 28. 12:25
 5/23 anonim ***** válasza:
76%
Majdnem talált! Csupán 46 éves csupán és férfi. De gondolom itt, 1-2 év + / - nem számit. Én mint 46 éves férfiként. Egy drágább villanyborotvának jobban örülnék.
júl. 28. 16:56
 6/23 anonim ***** válasza:
92%
4 ez akkor a legjobb ötlet, ha mindenképpen értésére akarod adni, hogy jobban kéne adnia magára. :D
júl. 29. 15:36
 7/23 anonim ***** válasza:
70%

Pont ahogy a #2 válaszoló mondja.

A legjobb barátomat a születésnapján mindig befizetem egy kis ropogós huszonéves csajhoz egy órára. Nyilván ő választja, hogy ki tetszik neki.

Mindig kirobbanó sikere van az ajándéknak :D

Nincs olyan borotvahab, ital vagy egyéb lom, aminek így tudna örülni, elhihetitek.

júl. 29. 17:53
 8/23 anonim válasza:
71%

Szép bicska

Távcső

júl. 29. 22:51
 9/23 anonim válasza:
87%
#2 Legyen inkább kettő.
júl. 30. 10:43
 10/23 anonim ***** válasza:
33%

Tisztálkodó szereket adni ajándékba soha nem jó ötlet-egyrészt célzásnak veheti az illető,másrészt azt sugallja hogy nincs semmi ötletünk,de nem akartunk üres kézzel jönni,ezért gyors beugrottunk a Tescoba.

Meg nem tudjuk mennyit akartok költeni.Egy jobb parfüm,kapszulás kávéfőző,esetleg ing.Én már kaptam ajándékba olyan rugós kést,amit a mai napig használok,a kocsiban tartom.

júl. 30. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!