Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mint férfi, milyen ajándéknak örülnél?
Figyelt kérdés
Születésnapodra? Tudom mindenki másnak de most egyénileg érdekel2020. máj. 1. 17:31
2/18 anonim válasza:
Kedvenceim ritka vagy sorszámozott/aláirt bakelit lemezei.
3/18 anonim válasza:
Én pl. bögrét kaptam miután eltört a megszokottam. Örültem neki.
Lényeg, hogy személyes ajándék volt, mert tudta, hogy mi történt és így éreztem a törődést.
6/18 anonim válasza:
Pontozzatok le. Egy énnapomnak! Amit a szerelemtől, páromtól kapok!
7/18 anonim válasza:
Mi az az énnapom? Ja az énidő csak pasiul? :D
8/18 anonim válasza:
Én egy képnek is örülnék vagy egy nekem készített vacsorának, vagy ilyesmi.
9/18 anonim válasza:
Nekem beletelt vagy 10 évembe, hogy leneveljem a párom az ilyen ajándékozásról. Névnap, szülinap, karácsony, húsvét és hasonlókról.
10/18 anonim válasza:
Egy kézzel készített ajándéknak ami a hobbimról, kedvenc filmjeimről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!