Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztelt hölgyek miért érzik magukat egy “ajándéknak” a férfi számára?
Értem ez alatt azt, hogy nekünk, férfiaknak kell nyitnunk felétek, és még Ti adtok felénk elvárásokat, cserébe egy idő után “megjutalmaztok” annyival, hogy szétteszitek a lábatokat. Mintha ez egyfajta ajándék lennen nekünk.
Sajnos ma már azt érzem, fordult a kocka. Ma már inkább a férfiak vannak elnyomva, és a nők tehetnek meg azt amit akarnak. Ha meg egy férfi határozott, céltudatos, ad magára, van háttere (állás, lakás, autó) az már nem jó egy nőnek, mivel szerinte ez a férfi már nem “idomítható” és nem tehet meg mellette azt amit akar.
Kövezzenek meg, ha ez nem így van, de a tapasztalat illetve mások véleménye alapján ez nagyon is így van..
Mindezt szepen leirja Ester Vilar az Idomitott Ferfi cimu konyveben.
Ket dolgot tehetsz.
1 Nem hagyod magad idomitani es varsz amig egy olyan novel talalkozol aki tenyleg egyenrangu partner.
2 a ferfiak tarsasagat keresed inkabb.
Mi?? Kövezzenek meg, de ezt nem nagyon értem... miért lennénk már "ajándékok"? Azt, h szívem minden szeretetét, melegségét, testem nőiségét odaadhatom! egy férfinek (akit nem véletlenül szerettem meg) nekem ajándék. Nekem is öröm. Ugyanígy öröm, h ő odaadja! magát nekem.
Ha, ez nem kölcsönös, akkor ez nem szerelem/szeretet/szimpátia nevezze mindenki annak, aminek szeretné.
A másik, h én is határozott vagyok, adok magamra, van hátterem. Akkor minek kellene nekem idomítható vki?! Naná, h ez is csak kölcsönösségen alapulhat. Csak azt várom el, ami nekem is van.
Nem is értem mi ihlette ezt a kérdést...
Te valahol nagyon máshol jársz!
Nem tekintem magam ajándéknak. És most pont én nyitok egy férfi felé, akinek hiába akarom odaadni magam, mégsem kellek neki.
Egyfelől, mint előttem írták,ez bizony ajándék, de mindkét fél részéről!
Másfelől te nagyon el vagy tévedve, a nők többsége ugyanis olyan férfira vágyik, aki "határozott, céltudatos, ad magára, van háttere", és nem egy idomítható kiskutya. Hiszen még itt a gyakorin férfitársaid is azon rinyálnak, hogy a nőknek a macho rosszfiú meg az alfahím kell stb. Akkor most mi is az igazság?
Nyilván a határozott ne jelentse azt hogy egyáltalán nem kompromisszum kész, de szerintem minden nő nevében beszélek, mikor azt mondom: a határozott férfiak a gyengéink....
Őszinte leszek veled: ha holnaptól nyíltan elkezdenék nyitni azok felé a férfiak felé, akik tetszenek, én jelölném be őket közösségi médián, én mennék oda hozzájuk, hogy bókolgassak nekik, akkor 1 hónap sem kéne hozzá, hogy engem nézzenek a drága férfiak is, meg a nőtársaim is a város utolsó szajhájának.
Ráadásul az a fajta ismerkedés, amit te leírtál a normál emberekre nem nagyon jellemző. A legtöbb pár akiket ismerek nem úgy jött össze, hogy a férfi leborult egy olyan nő előtt, hogy "tárd szét a lábad, Istennőm" a nő pedig elgondolkodott, hogy a férfi érdemes-e egyáltalán az idejére, majd mikor eldöntötte, hogy igen, előállt a kívánságlistájával. Nem tudom, hogy te milyen véglényeket ismersz, vagy kik között szocializálódtál, hogy ez legyen a benyomásod, de általában egy kapcsolat kezdetén a felek beszélgetnek, ismerkednek, és jobb esetben valamilyen szinten barátok is lesznek az előtt, hogy összejönnének, szóval nem az megy, hogy a férfi félig-meddig kemény farokkal megy a nő után, azt mantrázva, hogy "kell lyuk kell lyuk kELL LYUK KELL LYUK" a nő meg játékosan piszkálja, hogy "hihihi nem kapsz lyukat, amíg nem vittél el é~tterembe, meg shoppingolni".
Nem tudom, hogy ezt megérted-e, ha már olyan hülyeségeket írsz, hogy a férfiak el vannak nyomva, de azért reménykedem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!