Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tisztelt hölgyek miért érzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztelt hölgyek miért érzik magukat egy “ajándéknak” a férfi számára?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt azt, hogy nekünk, férfiaknak kell nyitnunk felétek, és még Ti adtok felénk elvárásokat, cserébe egy idő után “megjutalmaztok” annyival, hogy szétteszitek a lábatokat. Mintha ez egyfajta ajándék lennen nekünk.

Sajnos ma már azt érzem, fordult a kocka. Ma már inkább a férfiak vannak elnyomva, és a nők tehetnek meg azt amit akarnak. Ha meg egy férfi határozott, céltudatos, ad magára, van háttere (állás, lakás, autó) az már nem jó egy nőnek, mivel szerinte ez a férfi már nem “idomítható” és nem tehet meg mellette azt amit akar.

Kövezzenek meg, ha ez nem így van, de a tapasztalat illetve mások véleménye alapján ez nagyon is így van..

2018. okt. 1. 18:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%

Mindezt szepen leirja Ester Vilar az Idomitott Ferfi cimu konyveben.

Ket dolgot tehetsz.

1 Nem hagyod magad idomitani es varsz amig egy olyan novel talalkozol aki tenyleg egyenrangu partner.

2 a ferfiak tarsasagat keresed inkabb.

2018. okt. 1. 18:15
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szociopata, úgyhogy nálam ez nem igy van. Megkövezni nem foglak, ha neked más a meglátásod.
2018. okt. 1. 18:16
 3/24 anonim ***** válasza:
87%
Hát én ne tusom téged honnan szalajtottak, de szerintem nagyon messze jársz a valóságtól:D
2018. okt. 1. 18:16
 4/24 anonim ***** válasza:
89%

Mi?? Kövezzenek meg, de ezt nem nagyon értem... miért lennénk már "ajándékok"? Azt, h szívem minden szeretetét, melegségét, testem nőiségét odaadhatom! egy férfinek (akit nem véletlenül szerettem meg) nekem ajándék. Nekem is öröm. Ugyanígy öröm, h ő odaadja! magát nekem.

Ha, ez nem kölcsönös, akkor ez nem szerelem/szeretet/szimpátia nevezze mindenki annak, aminek szeretné.

A másik, h én is határozott vagyok, adok magamra, van hátterem. Akkor minek kellene nekem idomítható vki?! Naná, h ez is csak kölcsönösségen alapulhat. Csak azt várom el, ami nekem is van.

Nem is értem mi ihlette ezt a kérdést...

2018. okt. 1. 18:19
 5/24 Pumukli alfahím ***** válasza:
13%
Ez az ajándék,nagyon sok pénzbe kerül.
2018. okt. 1. 18:25
 6/24 anonim ***** válasza:
17%
*tudom
2018. okt. 1. 18:27
 7/24 anonim ***** válasza:
85%

Te valahol nagyon máshol jársz!

Nem tekintem magam ajándéknak. És most pont én nyitok egy férfi felé, akinek hiába akarom odaadni magam, mégsem kellek neki.

2018. okt. 1. 18:49
 8/24 anonim ***** válasza:
84%
Őőőőő szeritnem egy kapcsolat célja nem csak annyi, hogy a nő "jutalomként" szétteszi a lábát a párjának, meg beidomítja :D. Ha te tényleg ennyit lász egy kapcsolatban meg "mások véleménye alapján" (bár ezt szerintem csak szimplán magadban kitaláltad :D), akkor inkább menjél prostihoz, így mindenki jobban jár.
2018. okt. 1. 18:58
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyfelől, mint előttem írták,ez bizony ajándék, de mindkét fél részéről!

Másfelől te nagyon el vagy tévedve, a nők többsége ugyanis olyan férfira vágyik, aki "határozott, céltudatos, ad magára, van háttere", és nem egy idomítható kiskutya. Hiszen még itt a gyakorin férfitársaid is azon rinyálnak, hogy a nőknek a macho rosszfiú meg az alfahím kell stb. Akkor most mi is az igazság?

Nyilván a határozott ne jelentse azt hogy egyáltalán nem kompromisszum kész, de szerintem minden nő nevében beszélek, mikor azt mondom: a határozott férfiak a gyengéink....

2018. okt. 1. 19:00
 10/24 anonim ***** válasza:
91%

Őszinte leszek veled: ha holnaptól nyíltan elkezdenék nyitni azok felé a férfiak felé, akik tetszenek, én jelölném be őket közösségi médián, én mennék oda hozzájuk, hogy bókolgassak nekik, akkor 1 hónap sem kéne hozzá, hogy engem nézzenek a drága férfiak is, meg a nőtársaim is a város utolsó szajhájának.

Ráadásul az a fajta ismerkedés, amit te leírtál a normál emberekre nem nagyon jellemző. A legtöbb pár akiket ismerek nem úgy jött össze, hogy a férfi leborult egy olyan nő előtt, hogy "tárd szét a lábad, Istennőm" a nő pedig elgondolkodott, hogy a férfi érdemes-e egyáltalán az idejére, majd mikor eldöntötte, hogy igen, előállt a kívánságlistájával. Nem tudom, hogy te milyen véglényeket ismersz, vagy kik között szocializálódtál, hogy ez legyen a benyomásod, de általában egy kapcsolat kezdetén a felek beszélgetnek, ismerkednek, és jobb esetben valamilyen szinten barátok is lesznek az előtt, hogy összejönnének, szóval nem az megy, hogy a férfi félig-meddig kemény farokkal megy a nő után, azt mantrázva, hogy "kell lyuk kell lyuk kELL LYUK KELL LYUK" a nő meg játékosan piszkálja, hogy "hihihi nem kapsz lyukat, amíg nem vittél el é~tterembe, meg shoppingolni".

Nem tudom, hogy ezt megérted-e, ha már olyan hülyeségeket írsz, hogy a férfiak el vannak nyomva, de azért reménykedem...

2018. okt. 1. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!