Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztelt hölgyek miért érzik magukat egy “ajándéknak” a férfi számára?
Értem ez alatt azt, hogy nekünk, férfiaknak kell nyitnunk felétek, és még Ti adtok felénk elvárásokat, cserébe egy idő után “megjutalmaztok” annyival, hogy szétteszitek a lábatokat. Mintha ez egyfajta ajándék lennen nekünk.
Sajnos ma már azt érzem, fordult a kocka. Ma már inkább a férfiak vannak elnyomva, és a nők tehetnek meg azt amit akarnak. Ha meg egy férfi határozott, céltudatos, ad magára, van háttere (állás, lakás, autó) az már nem jó egy nőnek, mivel szerinte ez a férfi már nem “idomítható” és nem tehet meg mellette azt amit akar.
Kövezzenek meg, ha ez nem így van, de a tapasztalat illetve mások véleménye alapján ez nagyon is így van..
Két válaszom van:
1. A természetben a nő a kincs, a férfi a fogyóeszköz. Gondolj bele: ő egy petét érlel egy hónapig és van egy termékenységi és vonzósági ideje, te meg életed végéig másodpercenként 1500 spermát termelsz. Szerinted melyik az értékesebb? Az egész társadalom kb. a nők köré épült. A kiváltság, amire gondolsz, az nem más, mint a nemi szelekció joga. És az, hogy nekünk többletvágyunk van feléjük.
2. Ne hallgass a nőkre ebben a témában. Esther Villar könyvét, amit ajánlottak, pedig óvatosan kezeld, vannak benne érdekes, eredeti gondolatok, meg sok hülyeség is.
Igazából, az ahogy a nő viszonyul az elején hozzád az jól kijelöli mire számíthatsz a későbbiekben.
Én azokkal a férfiakkal jártam ahol oda-vissza meg volt az érdeklődés. Tehát én is szerveztem programot, elhívtam, főztem neki, írtam neki e-mailt, de még futottam az utcán egyikük után is!
Kérdező, ha egy randin nem érzed a kölcsönösséget, hogy érdeklődik a csaj, akkor hagyni kell. Nem pitizni vagy próbálkozni hátha.
Mivel a heteroszexuális párkapcsolatok lényegében 90%-ában a nő dönt h igen v nem.
Elég ha megnézed az itt nyivákoló "Mér nincs barátnőm ?"
című különböző verziójú kérdések számát.
Mert ők vannak monopolhelyzetben a párkapcsolati piacon. És természetesen vissza is élnek vele.
#1, van egy harmadik lehetőség is, a legjobb mindközül: hagyja a párkapcsolatokat a francba, mert semmi egyebet nem hoznak csak bajt és szenvedést.
"Utolsó: remek, és hogyan élje ki a nemi vágyát?"
Tudod valamilyen szinten az a röhej h ha nem lenne a szex a nők nem lennének monopol helyzetben.
Pont a magadfajtákkal szokták felmosni a padlót h csináld meg ezt, meg azt és akkor majd kegyeskedek neked szexet adni.
Tulajdonképpen borzalmas árat fizettek érte.
De mivel a pasik ekte 80%-a kapcsolat függő ezt meg is tudják tenni veletek.
"Tudod valamilyen szinten az a röhej h ha nem lenne a szex a nők nem lennének monopol helyzetben"
Tudod az a vicc, hogy a nők évezredekig voltak elnyomva, pedig volt szex, ők szülték a gyereket is, és ők teremtettek otthont a férfi számára. És évezredek alatt megszokták, hogy ők nem kezdeményezhetnek, mert ribinek nézik őket, és voilá: ez ma sem változott! Egy csomó pasit sért ha a nő kezdeményez (hogyan élje ki így a vadászösztönét) és sokszor gyanakodni is kezdenek, hogy hány pasija lehetett ezelőtt, ha ilyen lazán kezdeményez annál aki tetszik neki....
A mai napig él az a tény hogy a nőket a szexuális partnerek száma alapján ítélik meg (tévesen) de közben elvárnák, hogy legyen egy réteg aki bárkinek adja magát. Miféle monopolhelyzetről beszélsz? Egy nő aki tudja tartani magát, jogosan tekint magára ajándékként, és arra a férfire is, aki őt választja és belé szeret. Ez nem monopolhelyzet, hanem kölcsönösség.
#19 monopolhelyzet alatt azt kell érteni, hogy mivel nőből jóval kevesebb van 35 éves kor alatt, mint férfiból, megtehetik, hogy maguknál sokkal jobb kategóriájú partnert válasszanak. Nekünk meg nyomatják a hülye lózungokat, hogy suba-subához, mindenki keresgéljen a szintjén...
Nem érzed ezt egy picikét hugyotprédikálásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!