Mi értelme van bizonyos cégeknél a karácsonyi csomagoknak/ajándékoknak,ha a januári fizetésnél meg levonják ? Egyáltalán hogy lehet ezt "ajándéknak" nevezni ?
Szerintem nem sok értelme van ilyeneken háborogni egy olyan világban, ahol a általánosan elfogadott karácsonyi ajándék a tömeges elbocsájtás. November közepétől futószalagon szokták az utcára szórni az embereket!
"Boldog Karácsonyt, - magyar paraszt!"
Nem vagyok benne biztos, hogy jogilag helyesen jár el munkaadó.
A pénzbeli juttatásokat fel kell tüntetni és adózni kell utána.
Természetbeni juttatásoknál nem hiszem.
Beszerzőként dolgoztam. Az egyik cegnél alá kellett írnom egy megállapodást, hogy 20ezer forintig elfogadhatok ajándékokat a beszállítóinktol. Azon felül jelentenem kell a fellettesemnek.
A Mikulás csomag ajándék. Hogyan vonják vagy mennyit vonnak le a fizetesből?
Ez azért furcsa, mert az ajándék mellé nem szoktak blokkot, vagy számlát tenni, honnan kellene tudnod, hogy mennyi az értéke? Keresned kell a neten egy ugyanolyan terméket, hogy megnézd? Mi van, ha nincs másik olyan termék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!