Egy 14 éves lány milyen születésnapi ajándéknak örülne a legjobban?
Könyvvel sem lehet mellényúlni.
Ha nem tudod, milyen témában szeret olvasni akkor adj neki ajándékutalványt.
Vagy akár dm/rossman ajándékkártyát.
Te ismered, Te tudhatod csak, mi csak tippelgetni tudunk. Ahogy előttem is mondták vedd figyelembe a hobbijait, a szokásait, de szerintem egészen nyugodtan meg is kérdezheted,hogy van-e valami, amit szeretne. Próbálok azért írni néhány dolgot, amikből ki tudsz indulni.
Szerintem ennyi idősen főleg itt a nyár közepén nagy élmény lehet, ha programot kap. Barátnőkkel/baráttal/családdal, vagy akár közösen is el lehet menni kirándulni, biciklizni (nyilván csak ha szeret mozogni), közben fagyizni egy jót, esetleg strandolni, Balatonozni egy délutánt. Rengeteg ilyesmi hely van. Pl family park, állatkert, cyber jump, falmászó terem, játékszoba, macskás/állatos kávézó (nem csak kávé van, ha jól emlékszem lehet ott a forrócsokitól elkezdve a limonádéig mindent inni, és talán 1-1 szelet sütit is le lehet beszélni), de akár egy közös vacsora, pizzázás, barátnős ottalvás is jó ötlet lehet. Előadások, néhány alkalmas tanfolyamok is vannak minden témában. Nyelv, pl makaróni sütés, főzés, smink, körmözés, hajfonás, horgolás, kötés, varrás, akármi. Persze csak ha érdeklődik.
Ha mindenképpen tárgyban gondolkozunk akkor pedig érdemes lenne a személyiségére alapozni. Sokan ennyi idősen már szeretnek sminkelgetni. Nem alapozóra meg vörös rúzsra gondolok, de egy szájfénye, egy korrektora vagy egy szempillaspirálja szerintem lassan már jó, ha van. Arcápolási termék, például egy jó arclemosó, fényvédő, vagy egy minőségibb testápoló is jó ötlet lehet, de nehéz tudni, hogy mi jó a bőrére és mit szeretne. Parfümmel is nehéz kísérletezni, de én nemrég talán a Müllerben láttam egy kis csomagot, amiben volt 8-10 illatminta. Ha még nem tudja, hogy mit hordana szívesen egy ilyennek lehet örülne.
Ezen a vonalon maradva biztosan jó ajándék egy minőségibb sampon, balzsammal, hajpakolással, hajolajjal, esetleg tusfürdővel. Ha vasalja a haját hajvasaló, ha szereti göndöríteni kaphat olyan éjszakai jő nélküli göndörítőt egy fixálóval, vagy esetleg emellé egy új fésű. Ha göndör/hullámos a haja arra különböző termékek, hajhab, zselét, krémet, olajat.
Tanulással kapcsolatos dolgoknak is örülhet. Persze ha hallani sem akar még az iskoláról, akkor lehet nem füzeteket vennék neki, de ha biosz szakkörre jár meg tele van a szekrénye könyvekkel, akkor az érdeklődési körének megfelelően lehet választani.
Könyvutalvánnyal nem hiszem, hogy nagyon mellé lehetne lőni, annak talán mindenki örülhet, de ha picit személyesebb akarsz, akkor lehet könyvet is. Ha van a polcán egy be nem fejezett sorozat akkor annak a hiányzó részei, de rengeteg író ír ennek a korosztálynak. Leiner Laura, Kollár Betti... boltban segítenek.
Ezen kívül fürdőbomba, fürdősó, fülhallgató, telefontok, fotó a falra, különlegesebb csoki, vagy desszert, éjjeli lámpa, egy csokor virág, kulacs, ruha, cipő, valamilyen utalvány, ékszer (fontos tudni, hogy aranyat vagy ezüstöt hord), egy százas csomag hajgumi, szilikon gumi (ha olyan a lány stílusa színes), nagyobb hajcsat, sportszer, több ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!