Milyen Ebook olvasót vegyek a 15 éves lányomnak?
Nem értem miért kell lepontozni a 3ast amiért felvetette, hogy talán érdemes lenne megkérdezni a lányodat, hogy szeretne-e egyáltalán ebook olvasót, vagy a papír alapú könyveket jobban szereti.
Megveszel valamit, aminek lehet, hogy nem is örül, nem is fogja használni, mert meg se kérdezed, hogy kell-e neki.
6, Gyanítom, te nem vagy nagy könyvmoly. :D 30-40 könyvet simán elolvas egy évben olyan valaki, akinek ez a hobbija. Kamaszlány, akinek ott az egész nyáriszünet, jóval többet is.
De ha csak egy év alatt hozza vissza az árát, onnantól már pozitívban van az ember, a helyről nem is beszélve.
Kérdező, angolul is olvas(na) a lányod? Mert akkor mindenképp Kindle, Amazonon rendszeresek az ingyenes ekönyv akciók, amit ki tud vele használni.
Nekem Paperwhite 4 van, de szerintem nem lősz mellé az 5-ös szériával, abban már van melegfényállítás is. És az olvasó nem avul el két év után, mint egy telefon, ha vigyáz rá, nagyon sokáig hű társa lesz a lányodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!