Milyen fejhallgatót vegyek 15 éves lányomnak?
Biztosan vezetéknélkülit vennék, már csak azért is, mert szinte biztos vagyok, hogy telefonról használná.
Ez szerintem teljesen rendben van és nincs is elszállva árban.
#5.
AKG AKG K612pro-tól a Hifiman 400I-ig sok fejes járt már nálam, de ez nettó hülyeség amit te leírsz.
Ha valaki utána jár kap olcsón is normális fejhallgatót, csak nem olyat kell venni aminek nagy neve van. Mert ott a rászitált brand-t fizeted meg.
Az első nagynevű fejhallgató amit meg szabad venni az a Sennheiser HD600.
Szívesen beszélhetünk erről a témáról, de valószínűleg a kérdező lányának nem egy láncra kell egy fejhallgató, hanem csak hétköznapi felhasználásra.
Jöhet egy csomó piros, de igen is jó választás, amit a 3-mas válaszban linkeltem.
Ennyiért teljesen rendben van, ezerszer jobb, mint az adott árkategóriában lévő JBL/Sony vonal.(WH-1000-res széria aláírom jó is, de nem hiszem, hogy most ebben az árkategóriában kell fejes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!