Milyen fejhallgatót vegyek 15 éves lányomnak?
#9.
Mármint az ócska szar, ami kb. 1:1 DT880 Pro? Kell kicsit mókolni rajtam nem mondom, mert nincs a hangszóró nagyon kipárnázva szóval szúrós lehet a magas de azt simán lehet orvosolni pár száz Ft-ból vagy EQ-val is akár.
M40X mehet hifinek is, studióba nem igazán ajánlott(oda előnyösebb egy SRH440 pl. olcsóbban) V hangképe végett szóval azon egész élvezetes a zenehallgatás.
K612 Pro és a feljebb állított SHP600 között nincs olyan oltári nagy különbség relatív hangminőségben. Használtam mindkettőt, totál ízlés válogatja kinek melyik jön be. Én inkább az utóbbit preferálom.(még a Fidelio X2HR, amire azt mondom áron felül teljesít és azt el is felejtettem megemlíteni)
Teljes alkalmatlan az M40X hifinek. A legtöbb audiotechnica fejest ismerem, így bizonyosan mondom ezt. Nem hiába van gyártói besorolás, mert teljesen más a karakterisztikájuk a különböző kategóriáknak. Én vonatra, filmnézéshez zárt hifi-t vennék, de igazából semmilyet, mert mondom, ezek nem hordozásra valóak. Teljesen rossz iránynak érzem ezt az ajándékot.
Ezek az olcsó Omnitronic sz.rok lehet akármilyen klón, hangzásban sosem fogja ugyanazt hozni, mint a lemásolt eredetije. Már az is drasztikus különbségeket jelent egy fejhallgatónál, ha kicseréled a fülpárnát rajta egy külső gyártóéra. Egyszer próbáld majd ki. De gondolj csak a házilag épített hangszóró dobozokra. Ez nem így működik, hogy a driver megegyezik, akkor az ugyanazt fogja hangzásban is adni.
De nagyon elkanyarodtunk a témától...
Vezeték nélküli szeretnék venni,max 35-40.000 forintért.
#3, köszi az ajánlást, ránézek.
Nélkülit*
A zajszűrés nem olyan fontos, de jó ha van
#12.
Igen is helytáll utazáshoz egy M40X, könnyen hajtható, viszonylag kisméretű és könnyű. Egész jól hangszigetel szóval semmi akadálya, előbb vinnék azt, mint egy A550Z-t, ami zárt hifi papíron. Fizikai mérete miatt meg csak otthonra használható.
De persze abban igazad van, hogy alapesetben ezt a vonalt nem arra szánták. Viszont az M20x-M30x-M40x-M50X lazán jó arra a célra simán.(M20X-ből még bluetooth-os változat is készült, bár mivel nem a legjobb a szigetelése én nem azt venném)
Ha nem is pont a DT880 Pro teljes mása, de piszok jól szól még attól függetlenül. Mert minőségű elemekből épül fel, a velúr párna és a driver is, ami található benne határozottan jó hangzást biztosít. Kell egy kis EQ rá, mint írtam de simán 50-60 ezerig az egyik legjobb fejhallgatóról beszélünk, amit bátran oda lehet tenni egy HD600 mellé, mert azért annyira nem marad el tőle.
A többivel én is tisztában vagyok, szoktam is cserélgetni a párnákat és variálgatni vele, attól függetlenül ebben a formában az SHP8500 teljesen működképes és jól is szól. Nálam azért is elsődleges, tökre feleslegesnek éreznék egy HD600-ra elszórni egy csomó pénzt, hacsak nem professzionális célokra kell.
SHP8500 -> SHP600-t akartam írni.
Nem mellesleg az is jó fejes, csak már nem igazán forgalmazzák.
+1 szavazat a Sony WH-CH720
Nekem is az van, elégedett vagyok vele, megéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!