Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fejhallgatót vegyek 15...

Milyen fejhallgatót vegyek 15 éves lányomnak?

Figyelt kérdés
Február végén névnapja lesz és meg szeretném őt lépni egy over ear fejhallgatóval. Szeret sorozatokat nézni, amikor vonatozik, nagyrészt akkor használná. Jelenleg sony fülhallgatója van és azzal nagyon elégedett.

2024. febr. 17. 15:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

#9.

Mármint az ócska szar, ami kb. 1:1 DT880 Pro? Kell kicsit mókolni rajtam nem mondom, mert nincs a hangszóró nagyon kipárnázva szóval szúrós lehet a magas de azt simán lehet orvosolni pár száz Ft-ból vagy EQ-val is akár.

M40X mehet hifinek is, studióba nem igazán ajánlott(oda előnyösebb egy SRH440 pl. olcsóbban) V hangképe végett szóval azon egész élvezetes a zenehallgatás.

K612 Pro és a feljebb állított SHP600 között nincs olyan oltári nagy különbség relatív hangminőségben. Használtam mindkettőt, totál ízlés válogatja kinek melyik jön be. Én inkább az utóbbit preferálom.(még a Fidelio X2HR, amire azt mondom áron felül teljesít és azt el is felejtettem megemlíteni)

2024. febr. 17. 16:38
 12/27 anonim ***** válasza:
14%

Teljes alkalmatlan az M40X hifinek. A legtöbb audiotechnica fejest ismerem, így bizonyosan mondom ezt. Nem hiába van gyártói besorolás, mert teljesen más a karakterisztikájuk a különböző kategóriáknak. Én vonatra, filmnézéshez zárt hifi-t vennék, de igazából semmilyet, mert mondom, ezek nem hordozásra valóak. Teljesen rossz iránynak érzem ezt az ajándékot.

Ezek az olcsó Omnitronic sz.rok lehet akármilyen klón, hangzásban sosem fogja ugyanazt hozni, mint a lemásolt eredetije. Már az is drasztikus különbségeket jelent egy fejhallgatónál, ha kicseréled a fülpárnát rajta egy külső gyártóéra. Egyszer próbáld majd ki. De gondolj csak a házilag épített hangszóró dobozokra. Ez nem így működik, hogy a driver megegyezik, akkor az ugyanazt fogja hangzásban is adni.

De nagyon elkanyarodtunk a témától...

2024. febr. 17. 16:58
 13/27 A kérdező kommentje:

Vezeték nélküli szeretnék venni,max 35-40.000 forintért.

#3, köszi az ajánlást, ránézek.

2024. febr. 17. 18:44
 14/27 A kérdező kommentje:

Nélkülit*

A zajszűrés nem olyan fontos, de jó ha van

2024. febr. 17. 18:51
 15/27 anonim ***** válasza:
72%
Nem szoktam Sony-t ajánlani, de ennyiért Sony WH-CH720 a legjobb.
2024. febr. 17. 19:06
 16/27 anonim ***** válasza:
22%

#12.

Igen is helytáll utazáshoz egy M40X, könnyen hajtható, viszonylag kisméretű és könnyű. Egész jól hangszigetel szóval semmi akadálya, előbb vinnék azt, mint egy A550Z-t, ami zárt hifi papíron. Fizikai mérete miatt meg csak otthonra használható.

De persze abban igazad van, hogy alapesetben ezt a vonalt nem arra szánták. Viszont az M20x-M30x-M40x-M50X lazán jó arra a célra simán.(M20X-ből még bluetooth-os változat is készült, bár mivel nem a legjobb a szigetelése én nem azt venném)

Ha nem is pont a DT880 Pro teljes mása, de piszok jól szól még attól függetlenül. Mert minőségű elemekből épül fel, a velúr párna és a driver is, ami található benne határozottan jó hangzást biztosít. Kell egy kis EQ rá, mint írtam de simán 50-60 ezerig az egyik legjobb fejhallgatóról beszélünk, amit bátran oda lehet tenni egy HD600 mellé, mert azért annyira nem marad el tőle.

A többivel én is tisztában vagyok, szoktam is cserélgetni a párnákat és variálgatni vele, attól függetlenül ebben a formában az SHP8500 teljesen működképes és jól is szól. Nálam azért is elsődleges, tökre feleslegesnek éreznék egy HD600-ra elszórni egy csomó pénzt, hacsak nem professzionális célokra kell.

2024. febr. 17. 19:42
 17/27 anonim ***** válasza:
18%

SHP8500 -> SHP600-t akartam írni.

Nem mellesleg az is jó fejes, csak már nem igazán forgalmazzák.

2024. febr. 17. 19:44
 18/27 anonim ***** válasza:
72%

+1 szavazat a Sony WH-CH720

Nekem is az van, elégedett vagyok vele, megéri az árát.

2024. febr. 17. 20:08
 19/27 A kérdező kommentje:
A sonyt használókat nem zavarja, hogy nem lehet összecsukni kicsire?
2024. febr. 17. 22:32
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha most kellene magamnak vezetéknélküli fejest venni én az Audiotechnika ATH-M50xBT2 típust választanám. Ez amennyivel drágább annyival jobb is az ajánlott Sonynál.
2024. febr. 18. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!