Mit vegyek a lányomnak karácsonyra? 15 éves
Figyelt kérdés
Kérdeztem hogy mit szeretne de nem igazán mondott rá semmit!Még ő se tudja igazán hogy mit szeretne...Légyszíves írjatok valami jó kis ötletet 10.000.-alatt legyen!2013. nov. 25. 19:08
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,csak sajnos nincs oda a twiglit-ért vagy mi az..
2013. nov. 25. 19:26
3/11 toncsi2000 válasza:
Hát tuhákat,clarie's csili vili cuccok vannak ott nagyon jo nézz el oda!
4/11 Timi179 válasza:
tutira örülne egy ajándékcsomagnak telis tele sminkszerekkel, kiegészítőkkel, egy kistáskával... :-) Hm, már el is képzeltem mit válogatnék neki bele az avon katalógusból! :-)
5/11 anonim válasza:
bármilyen ékszer, sminkszerek, parfum, kis csajos dolgok:)
6/11 blugyblagyblugy válasza:
Hát attól függ.Ha a 15 éves kislánya olyan olvasós fajta akik nem rajong az akciós filmekért pl. akkor olyan könyveket vegyen neki amiket nagyon szivesen olvasna el. Ha pedig olyan csajos fajta aki szereti sminkelni magát és szereti az ékszereket akkor jol jönne neki szerintem a minden féle sminkkészlet, körömlakk meg mindenféle más egyéb.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat szerintem körömlakok smink cuccok lesznek a nyerők sőt most néztem neki egy 88 színből álló paletát :) Szerintetek mennyire bízható meg az ilyen szállításos dolgok ezt úgy értem hogy nem törik el a paletta?
2013. nov. 26. 19:18
8/11 A kérdező kommentje:
Viszont eszembe jutott hogy nem újab kérdést rakok fel hanem itt kommentben megkérdezem hogy a 13 éves lánykámnak viszont mit vegyek? Mert hát nála sincs semmi elképzelésem..
2013. nov. 27. 14:36
9/11 anonim válasza:
Hát attól függ hogy milyen a stílusa vagy hogy miket szeret: pl:
-ha szeret olvasni akkor valami jó könyvet amit élvezne
-ha szeret rajzolni (mint én) akkor:pl festékek,vászon,szénceruza,pasztelkréta stb,..
-ha ilyen csinosan öltözködik és csinál már magának natur sminket akkor: szempillaspirál,korrektor,szájfény, vagy parfüm ilyenek...
- vagy ha sportol akkor valami olyat ami hasznos és kapcsolódik a sportjához
Én idén karácsonykor telefonra gyűjtök és a szüleim kipótolják a pénzem hogy megtudjam venni a telefont.
Remélem tudtam segíteni, sok szerencsét!
13/L
10/11 blugyblagyblugy válasza:
Hát a tiyenhároméves lány miket szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!