Milyen telefont vegyek a lányomnak karácsonyra?
androidos lenne. max 70 ezer.
többet nemtudok mondani, faggatni meg nem szeretném mert rájönne.
Nokia 3310! Azzal tuti nem fog felcsapni, és azt fizikailag képtelenség elrontani! Telefonálni lehet vele, és sms-t írni is. Ja, és majd kifelejtettem a legjobb funkcióját: SNAKE!!! :D Komolyra fordítva a dolgot, nem tudom hanyadik telefonja lenne. De ha első, semmiképp sem olyan drágát, de valami megbízhatót. Mert ha első droidos telefonja, csak ne csalódjon már egyből benne! Nekem OT-995 van. Megbízhatóságra eddig jó, remélem később is az lesz! :) Nézelődésnél meg nem szabad bedőlni annak, hogy "ez-meg az gyorsabb, blba-bla". Nézni kell a magokat, Ghz-t / mag, Memória.
OT-995=1.4 Ghz, 512 MB RAM. Ezzel már jól szalad a telefon, és még komolyabb játékokkal is lehet vele játszani! :) De csak egy tipp, nem rádtukmálni akarom! Kellemes Ünnepeket Kívánok az egész családnak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!