Egy orias maci jo ajandek a 15eves lanyomnak?
2013. szept. 17. 14:50
1/11 Dr.Trolompár Rajmund válasza:
Ha a kínai csajt nem küldik hozzá akkor igen, ha viszont igen akkor már értem miért ebbe a kategóriába írtad..
2/11 anonim válasza:
Kérdező, az megvan, hogy ez melyik téma amúgy?
3/11 anonim válasza:
Ha szereti akkor persze, hogy jó. :)
4/11 anonim válasza:
Helyes a maci, ha szereti az ilyet akkor oké, de egy 15 éves lánynak azért valami komolyabbat vennék.
5/11 anonim válasza:
Én 8.-os ballagásomra egy óriás kacsát kaptam, 17. szülinapomra egy óriás teknőst, és valamikor egy másikfajta óriás kacsát is.
Imádom mindet, a mai napig. :D 28 éves vagyok...
Szóval, szerintem jó. :)
6/11 anonim válasza:
Milyen alkalomra? Szülinapra ennyi idősen lehet, hogy többet várna, valami "értelmeset", amire jobban szüksége van.
De amúgy jó ajándék persze, én tökre örülnék neki, pedig már 20 vagyok. Csak be sem férne a szobámba :D
8/11 anonim válasza:
szerintem jó ajándék. biztos örülni fog neki. én 14 vagyok de mindig szülinapomra plüsst kérek.
9/11 anonim válasza:
Én is 15 vagyok és kiskorom óta ilyenre vágyok:D
De nekem sosem vennének:'(
10/11 anonim válasza:
Én 22 évesen is örülnék egy ilyennek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!