Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy plüss maci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy plüss maci fényképes pólóban, vagy inkább egy fényképes párnát adjak neki?

Figyelt kérdés
Barátomnak adnám,mivel itt mindjárt a nyári szünet. a párna egyik felén a Mi közös képünk a másikon viszont egy Milanos felírat lenne. A maci pólóján viszont egy kép (közös)..
2013. jún. 6. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezeknél csak ki tudsz már találni valami jobbat, mindkettő borzalmas.
2013. jún. 6. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Már tegnap is leírtuk, hogy cuki porfogó helyett adjál neki valami hasznos és személyes ajándékot.
2013. jún. 6. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy karton sört azt húzzál ez otthonról hogy a haverek is átjöhessenek meccs alatt.
2013. jún. 6. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Én egyiknek sem örülnék.
2013. jún. 6. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem inkább párnát add. mit fog csinálni egy fiú egy macival???
2013. jún. 6. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Te ismered a barátodat. Egyébként miért szólják le sokan a plüsst? Az én barátom 190 centis, 100kilós tömör izom, igazi férfi, mégis láttam rajta, hogy szinte elolvad mikor kapott tőlem egyet. Szerintem ugyan úgy örülne mindkettőnek, magányos éjszakákon szupi érzés, ha emlékezteti őt rád.:)
2013. jún. 6. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!