Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extől kapott plüss maci, mennyire lehet emlék? Vagy csak egy tárgy?
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy plüss macija amit az exétől kapott, vele alszik stb. Elmondása szerint ezt már nem is akkor kapta amikor együtt voltak, hanem már "barátság" fázisban. Magyarul már nem jártak. Én tudok róla, hogy tőle van, mert elmondta. Nem tudja, hogy engem zavar, mert nem akarom ki mutatni. De kérdezgettem már róla, és "nem jelent semmit, csak aranyos, stb."
Elsősorban lányok válaszát várom, hogy veletek, hogy van ez? Bízom benne, de nagyon zavar, hogy van neki az.
Válaszokat előre is köszi. 19/F
Én fiú vagyok és ez első szerelmemtől kaptam egy pici plüss patkányt. olyan csúnya, hogy már szép.
Nős vagyok és gyerekeim vannak. a Peti, mert így hívják a patkányt, ott van a könyvespolcomon.
Senkit nem zavar. A feleségem biztos abban, hogy szeretem.
A bizonytalanság okozhatja nálad a problémát.
Rossz bizonytalanságban élni.
A párodnak kell téged biztossá tenni, és neked pedig bízni kell benne.
Szerintem vegyél neki egy újat :)
Amúgy persze, hogy csak egy tárgy, nekem is vannak dolgaim az exeimtől, szakítás után nem dobom ki az ajándékokat, de ha rájuk nézek, már nem jut eszembe róla az exem. Van plüss is amit kaptam, és megtartottam, csak én nem alszom vele.
20L
Szerintem egy szép és fontos emlék neki, de nem értem miért lenne ezzel bármi gond?
Nyilván azért volt azzal a sráccal, mert jó volt vele, szerelmes volt, megértek pár nagyon jó pillanatot együtt, amire jó visszaemlékezni.
Nem tudom miért kéne minden kapcsolatot úgy lezárni, hogy "egy szemét állat, soha többé nem akarom látni".
Utolsónak:
Éppen azért, mert ha olyan jó lett volna vele, akkor nem hagyja ott. Egy megromlott kapcsolatban nem értem, hogy milyen szép emlékek lehetnek.
Egy szakításnak millió oka lehet.
Szerintem ha éppen nem valami durvább megcsalás az ok, akkor totál egyértelmű, hogy maradnak szép emlékek.
Ha nem maradnának, akkor az egész kapcsolat csak egy kamu volt...
Elég szomorú, hogy ennyire beszűkült vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!