Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket szokott a párotok valami kis aprósággal, ajándékkal meglepni (egy kis emlék, plüss, vicces ajándékok, stb)?
nálunk az az idő elmúlt hogy csak úgy meglepjen :)
de azért nagy ritkán meg lep valami csokival édességgel :)
L21
én mindig ha láttam valami cuki szerelmes dolgot megvettem neki :) pl: pici macis szives kis bögre, amiben egy plüssmaci csücsül, vagy ha láttam valami jó kis szerelmes képeslapot akkor azt :)Vagy amikor kirándulni voltam vittem haza neki vicces boxernacit stb :) Sokkal több tőlem kapott "suvenirje" van mint nekem Tőle :)
De olyan is volt hogy szerelmes levelet írtam Neki :) Aminek mindennél jobban örült :)
17 voltam mikor összejöttünk :) Ő 26 :) Mindig is én voltam a romantikusabb alkat, de szerencsére ez jó hatással volt rá, és kitudtam egy kicsit csalogatni belőle is :)
És már a 4. évet is átléptük :)
Köszike a zöldet :)
L21
köszönjük, mi is reméljük :)
de szerintem ez a romantika érzet mindig is a nőknél fordul elő nagyobb szerepben :)
egyszer kétszer volt olyan, hogy elmentem fürödni náluk, és mire vissza értem mindent beterített gyertyákkal, mécsesekkel :) Nagyon örültem neki, de ahhoz hogy ezt megcsinálja kellett egy kicsit utalgatnom előtte ;) De ettől függetlenül nagyon jól esett :)
Ti mióta vagytok együtt? :) Korodat megkérdezhetem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!