Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket szokott a párotok valami kis aprósággal, ajándékkal meglepni (egy kis emlék, plüss, vicces ajándékok, stb)?
Figyelt kérdés
Ja és ha igen, akkor miket szoktatok kapni tőle?2011. nov. 18. 19:37
11/15 A kérdező kommentje:
Van benne valami, a nők az érzelmiesebbek! 18 vagyok és ő 23 éves :-)
Mivel utaltál rá hogy megtegye?
2011. nov. 18. 22:27
12/15 A kérdező kommentje:
Ja és 2 éve és 4hónapja vagyunk együtt :-) S remélem ez mindig igy marad, nagyon szeretem!!
2011. nov. 18. 22:27
13/15 anonim válasza:
Pl.: amikor egy filmet néztünk és volt benne olyan (szintem minden 5. filmben van ) hogy a csaj tele rakta gyertyával a fürdőt, vagy a hálószobát és úgy várta a csávót, mindig elmondtam hogy de jó lenne....:) És sunyin néztem rá :):):)
Na akkor már Ti is elég régóta vagytok együtt :) Remélem hogy még a többszörösét is eltöltitek :):)
14/15 A kérdező kommentje:
Cseles vagy :-) de hát igy kell ezt! :)
Köszönjük szépen!!! :*
2011. nov. 19. 16:33
15/15 anonim válasza:
muszáj rafináltnak lenni ;) De beválik az a lényeg :)
igazán nincs mit :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!