Állapotos barátnőnek ajándékba mit?
Én arc maszkokat vennék fürdő sót, hajpakolást, esetleg egy szuper arc krémet. A babának meg csináltatnék egy névre szóló plédet ,csörgőt, fürdő köntöst. (Lényegében mindegy mit, de ha a neve rajta van különlegessé teszi)Ezenfelül pedig egy noteszt 😀 ugyanis szülés után de igazából terhesen is nagyon feledékenyek a nők. Tapasztalat. 🤷🏻♀️😅
Illetve a szépészeti dolgokat azért jó ötlet adni, mert egy szülés illetve a hormonok nagyon meg viselik a női szervezetet.
Az egyik barátnőmnek én ezeket vettem ajándékba:
A babának egy névre szóló éjjeli fény (barátnőm nagyon örült neki), a barátnőmnek egy könyvet, és egy kellemes illatú parfümöt
Szerintem is a barátnődnek vegyél valamit, babának legfeljebb apróságot.
A csörgő, babajáték, takaró mind olyasmi, amit az összes rokon vesz majd, 3/4 része tök felesleges. Nálunk nagy része kuksolt a járókában, hozzá sem nyúltak a gyerekek, takaró meg főleg nem került elő mind.
Én legjobban sütinek örültem volna, ha tudsz sütni, az a tökéletes ajándék m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!