Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Állapotos barátnőnek ajándékba...

Állapotos barátnőnek ajándékba mit?

Figyelt kérdés
Sziasztok, jövő hétvégén fogok találkozni egy barátnőmmel, valószínűleg a szülése előtt utoljára. Szívesen megajándékoznám valamivel, de mit illik ilyenkor? Nem sok gyerek született még a baráti körben. Köszi, ha segítetek.

2023. jan. 5. 08:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vagy ajándékutalvány vagy állíts össze ajándékcsomagot, pl kényeztető csomag: testápoló, tusfürdő, kézkrém, gyertya vagy finomság csomag: tea, csoki, kávé, lekvár - kis kosárba/dobozba szépen becsomagolod. Ez persze személyiségfüggő, te ismered, minek örülne. Én sem a babának vennék ajándékot, hanem a barátnőmnek.
2023. jan. 5. 21:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én arc maszkokat vennék fürdő sót, hajpakolást, esetleg egy szuper arc krémet. A babának meg csináltatnék egy névre szóló plédet ,csörgőt, fürdő köntöst. (Lényegében mindegy mit, de ha a neve rajta van különlegessé teszi)Ezenfelül pedig egy noteszt 😀 ugyanis szülés után de igazából terhesen is nagyon feledékenyek a nők. Tapasztalat. 🤷🏻‍♀️😅

Illetve a szépészeti dolgokat azért jó ötlet adni, mert egy szülés illetve a hormonok nagyon meg viselik a női szervezetet.

2023. jan. 5. 21:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kupon füzetet kaptam a barátnőmtől pecsételővel ami a baba körüli teendőkben segít. Pl szabad délután amikor ő átvállalja. Én nagyon örültem neki!
2023. jan. 5. 21:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik barátnőmnek én ezeket vettem ajándékba:

A babának egy névre szóló éjjeli fény (barátnőm nagyon örült neki), a barátnőmnek egy könyvet, és egy kellemes illatú parfümöt

2023. jan. 6. 01:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a barátnődnek vegyél valamit, babának legfeljebb apróságot.

A csörgő, babajáték, takaró mind olyasmi, amit az összes rokon vesz majd, 3/4 része tök felesleges. Nálunk nagy része kuksolt a járókában, hozzá sem nyúltak a gyerekek, takaró meg főleg nem került elő mind.

Én legjobban sütinek örültem volna, ha tudsz sütni, az a tökéletes ajándék m

2023. jan. 6. 06:45
 16/19 NTBS ***** válasza:
69%
Barátnőnek vegyél olyan dolgot, amit szeret. Annak fog örülni.
2023. jan. 6. 07:49
 17/19 A kérdező kommentje:
Nektek is köszi! :)
2023. jan. 6. 08:04
 18/19 anonim ***** válasza:
87%
Nővéremből kiindulva a babaruha-takaró csak akkor jó megoldás ha nagyon ismered az ízlését, vagy hogy mit hogy képzelt el a kis csöppségnek. De pelus, törlőkendő mindig jól jön. Esetleg egy kis meglepi neki, pl masszázs, mert bizony megterheli a hátat egy baba érkezése.
2023. jan. 6. 17:09
 19/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok, még egyszer köszönöm a segítséget mindnkinek! Babanapló + ajándékutalvány + bonbon lett belőle végül, és nagyon örült nekik a kismama. 🙂
2023. jan. 17. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!