Férfiak mit gondolnátok egy Nőről ha megtudnátok ,hogy Night Clubba dolgozott ? Elfogadnátok barátnőnek ?
ez címkézés lenne.
a tapasztalat azt mutatja,hogy együtt kell lenni vkivel min 1 hónapot,aztán úgyis meglátod közben,hogy miféle jellem.
Hát?
Mint jóvágású,egyedülálló apu,egyet kell értenem a 4essel.Mert nekem is van olyan,hogy a nő előadja a jaj de szeretem a gyerekeket számot,minden klappol egy darabig,aztán eltűnik 1 hétre úgy,hogy se kép se hang és amikor számon kérem,akkor mit képzelek magamról.Úgyhogy nem a meló számít,hanem a jellem.Mostanában meg a mindenféle fitneszes,meg vetítő nők helyett egy sparos pénztáros csajjal randizok és emberileg sokkal magasabb szinten áll mint a többi.Persze ez sem full garancia,mert volt jó pár pénztáros nőm,mert szeretem oltani őket vásárlás közben,és a többi nem volt ilyen.Vagyis a melóból nem jön le egyértelműen az adott jellem.
Miért ne? Ez is élet szerves része, és a másikat úgy kell elfogadni, ahogy van, különben lóf.szt nem ér az a kapcsolat, ahol nincs őszinteség.
Úgyhogy hajrá! :) Ne agyalj, vesd magad bele :)
Mit gondolnék?
Talán, hogy szexuális téren tapasztaltabb, nyitottabb, lazább...
Kapcsolat szempontjából, nem befolyásolna, ha a vonzalom erős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!