Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Olyan rossz barátnőnek érzem...

Olyan rossz barátnőnek érzem magam, ez már megcsalás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan furán érzem magam most. Van egy 4-es baráti társaságom, amiből az egyik lánnyal valamivel jobban érzem magam mint a többiekkel. Vele már régen is szerettem volna barátkozni mert egyik barátnőm által tudtam, hogy ő ki és tök szimpatikus volt, hogy mindenkivel közvetlen, ami miatt őt sokan kedvelik is. Olyan menő lánynak gondoltam.

Kb 1 hónapja lettem nagyon jóban vele. Annyi mindent meg tudunk beszélni ami jó is mert én ilyen lelkizős lány vagyok, időnként jó érzés a saját problémáimról beszélni meg meghallgatni is a másikat és tanácsot adni. Az a durva, hogy nem mindenkivel vagyok így.

Vele valamiért furcsán jó az összhang. ( ő is a férfiakhoz vonzódik )

Szeretek időt tölteni a társaságában meg várom is a következő csajos napot.

Olyan fura érzésnek élem meg ezt az egészet. Az elején azt hittem szerelmes vagyok belé vagy nem tudom. Tök jól esett, ha közel hajolt hozzám, ha valamit mutatni akart meg ilyenek. Pedig nem vagyok leszbikus. Nem tudom egy nővel elképzelni az életem. Lelki szempontból lehet, hogy igen, de nem tudom elképzelni.

Ma is elmentünk szórakozni és mondom elengedem magam, nem fogok feszengeni ilyeneken. Hát igen, olyan szinten sikerült elengednem magam, hogy beszélgettünk egy asztalnál voltunk 4-5-en és ott ült mellettem ez a lány és ahogy nevetett rá döntötte a fejét a vállamra. Nem húztam el magam mert, hogy nézett volna ki, sőt egy icipicivel közelebb is dőltem, de nem váltott ki belőlem semmit. Csak a gondolattal játszottam el, hogy flörtölünk.

Szoktam ilyen gondolatokkal játszani.

Meg mi előbb jöttünk arra a szórakozóhelyre mint a barátnőm és a húga megkért, hogy szóljak neki, hogy jöjjön ő is mert hiába kéri nem jön, nekem meg majd biztos nem mond nemet. És mikor felhívtam és próbáltam elérni, hogy jöjjön, ilyen mézes mázas hangon kértem tőle, hogy ,,naaa már gyereee.” Ez is olyan fura volt, a barátomnak szoktam így cukizni, ha valamire rá akarom venni. Mondjuk itt is eljátszottam akkor a gondolattal, hogy cukizásból mondtam így. És amikor mondta, hogy jön akkor még mondtam is ( neki is ) , hogy ,,na igazuk lett a többieknek, rám hallgatsz”

Minden ilyen hülyeség miatt rosszul érzem magam mert nekem van barátom félek, hogy ez már megcsalásnak minősül.

Köszönöm a válaszokat!

2022. júl. 28. 10:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod eldönteni valamiről, hogy megcsalás, akkor képzeld, hogy a másik fél teszi ezt és kérdezd meg magadtól, hogy zavarna-e.

Ettől függetlenül én nem gondolnám megcsalásnak, de elég furcsa, hogy heteroként mennyit agyalsz egy nővel való kapcsolaton.

2022. júl. 28. 10:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bisex vagy
2022. júl. 28. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hetero.
2022. júl. 28. 11:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem vonzódom a nőkhöz. Testileg egyáltalán nem. Inkább úgy írnám le, hogy amolyan divatként tekintek erre. Csak attól érzem magam rosszul, hogy kapcsolat mellett ezt élem ki gyakorlatilag. Ezért félek, hogy ezzel már megcsaltam őt. De nem akarom elveszíteni. Mert egyáltalán nem érzem azt iránta mint a barátom iránt.
2022. júl. 28. 11:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Gondolom ezt nem kéne elmondanom a barátomnak. Vagy de?
2022. júl. 28. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne mond el senkinek szerintem. Ez nem hiszem, hogy szerelem a lány iránt. Valamit érzel, de nem alakult még ki. Nehéz ezt megfogalmazni, de nagyjából értelek. Én is éreztem ilyesmit, pedig fizikailag meg testileg nem vonzódom a nőkhöz egyáltalán, de a lélek az más. Magam sem tudom megmagyarázni mi ez, de majd elmúlik nálad is.
2022. júl. 28. 11:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen. Olyan nehéz erről beszélni mert én sem értem mi van. Kedvelem, de mégsem azt érzem amit a barátom iránt pl. De azért szerencsére mégis akad aki érti miről beszélek és nem csak én vagyok ebben a cipőben. Csak olyan rossz érzés, nem érzem korrektnek a barátommal szemben
2022. júl. 28. 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:
A nagy lelki rokonsag miatt lehet az erzes ez is egyfajta vonzodas,vonzodas hozza mint emberhez nem szexualis ertelemben
2022. júl. 28. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha ennyire zavar ez az érzés, akkor egy kicsit hanyagold ezt a barátnődet. Persze, nem azt mondom, hogy ne foglalkozz vele, de tarts egy kis távolságot és fókuszálj a barátodra inkább. Gondolom ilyenkor valamiféle lelkitársat látunk a másikban, mindegy nő vagy férfi, nem az számít.

6-os voltam

2022. júl. 28. 12:24
 10/10 anonim ***** válasza:
28%
Majd az első csóknál.. ami 100% meg fog történni.
2022. júl. 28. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!