Szerintetek hiba volt ezen megbántódnom?
Figyelt kérdés
20 éve vagyunk legjobb barátnők.Együtt nőltünk fel óvoda suli minden együtt.A barátságunkat úgy tudnám leírni hogy mintha testvérek lennénk nagyon szeretem.De amióta párkapcsolata van teljesen elfordultunk egymástól.Ugy érzem átgázolt az érzéseimen.Nem rég ért véget egy hosszú kapcoslatom mert a párom megcsalt engemet egy másik nővel, ő pedig össze jött annak a nőnek a volt férjével( van két közös gyerekük de elváltak és most a volt páromal van eza nő) nemtudom vane jogom ez miatt rosz szemmel nézni rá...de engem kiakaszt hogy mostoha anyuka lesz olyan gyerekeknek,akiknek az én volt párom is aki tönkre tett engem érzelmileg. És ha ez nem lenne elég, össze hozott engemet egy pasival párszor randiztunk de a pasi csúnyán kibeszélt a hátam mögött olyan sértő dolgokat mondott rólam,ami nem férfihoz illő.( Külsőm hibái) és nagyon roszul esett nekem,nem azért mert bármit is éreztem volna iránta,hanem mert nem rég törtem össze és ez csak ráadás volt.Aztán a barátnőm elment ezzel a csávóval és a pasijával egy partira és együtt selfiezgettek.Nagyon fájt meg sírtam is.2021. okt. 23. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!