Folyamatos kölcsön adás egy barátnőnek?
Sziasztok
7éve vagyunk barátnők. Gyakorlatilag együtt nőttünk fel a barátnőmmel.
Szoktunk menni drágább helyekre éttermekbe ,sky barba akkor is én fizettek néha úgy érzem csak kihasznál.Szóval az utóbbi időbe mindig kölcsön kér minden ismerősétől meg albérletről albérletre jár nem rég 65 ezret kér tudom ez nem sok de folyamatosan kér és mindig azzal jön ,hogy kirúgják az albérletből ha nem fizett.Az előzőt se adta meg de kér.
Persze ebbe az egészbe én lennék a rossz ,de kértem hogy tartson meg egy munkahelyet de folyamatosan váltogatja.
Igaziból nem tudom mi tévő legyek...
"Igaziból nem tudom mi tévõ legyek......
Ne adjál neki, mert valóban kihasznál téged.
Megmondod neki, hogy szükséged van arra a pénzre, amit legutóbb adtál kölcsön, méghozzá sürgősen.
Az ilyen ember mindenkitől kéreget. Aki kedves, attól elkéri azt a pénzt, amivel annak tartozik, aki izélgeti a tartozásért, nem csak hallgat és mosolyog. El kell dönteni, te az akarsz lenni aki visszakapja a pénzt vagy az, aki mindenki más felé törleszti a "barát" adósságait.
Mai naptól nem beszélnék vele. Ez lenne a normális lépés.
Te SZERETED, ha kihasználnak.
Miért drága éttermekbe "viszed", mikor tudod hogy anyagilag rosszul áll? Talán a sarki kebabosnál nem kéne továbbmenni.
Másik részről meg nem kéne folyamatosan pénzelni és engedni, hogy lehúzzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!