Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Folyamatos kölcsön adás egy...

Folyamatos kölcsön adás egy barátnőnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

7éve vagyunk barátnők. Gyakorlatilag együtt nőttünk fel a barátnőmmel.

Szoktunk menni drágább helyekre éttermekbe ,sky barba akkor is én fizettek néha úgy érzem csak kihasznál.Szóval az utóbbi időbe mindig kölcsön kér minden ismerősétől meg albérletről albérletre jár nem rég 65 ezret kér tudom ez nem sok de folyamatosan kér és mindig azzal jön ,hogy kirúgják az albérletből ha nem fizett.Az előzőt se adta meg de kér.

Persze ebbe az egészbe én lennék a rossz ,de kértem hogy tartson meg egy munkahelyet de folyamatosan váltogatja.

Igaziból nem tudom mi tévő legyek...

2022. aug. 1. 19:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen barátnő az ilyen? Haszonleső. Addig a barátod, míg adsz neki pénzt. Jobb, ha leépíted.
2022. aug. 1. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Azt oviban is fejőstehén volt a jeled? Biztosan nem tudsz NEMet mondani?
2022. aug. 2. 07:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ilyen baratnom.

Amugy szerettem, meg ha nem kert kolcson jo volt a baratsagunk. Volt amit vissza adott, de volt tobb amit nem. Aztan en is keson kapcsoltam. De kapcsoltam, hogy ez igy nem mehet tovabb en dolgozok kemenyen es kb alig marad penzem miatta. Aztan mikor kert mondtam nincsen anyueknak segitek be, kutyakat kell vinnem orvoshoz stb.

Mindig kerni akart, de mindig kitalaltam valamit. Aztan 1000 ftot sem adtam neki.

Igy ment honapokig vegul nem kert, bar nem sokkal kesobb oda lett a baratsagunk de nem emiatt. Hanem szült egy gyereket es total kifordult onmagabol igy inkabb offoltam. Azota sem banom. Igaz sok mindenen keresztul mentunk egyutt, meg o is kihuzott sokszor a szarból. De azert a nonstop keregetes mar sok volt.

Meg akkor az elejen egy komplett nyaralast velem fizetett ki mindennel egyutt amirol nem tudtam, mert kozosen fizettuk amugy! Majd mondja neki 30 ezerre szuksege van, mert elment a nyaralas alatt..

Na mindegy szerencsere eszhez tertem. Ossze szamolom evek alatt szerintem kb 500-600 ezerrel tartozik. De nrm erdekel. Tanuló penz volt.

2022. aug. 2. 07:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy hasonló esetem egy gyerekkori barátommal.

A történet hasonló, mint a tied kérdező. Az ilyen embereket el kell zavarni, ha egyszer adsz neki, akkor többszőr is vissza megy hozzád.

Te már csak egy pénztárca vagy neki, szó sincsen itt már barátságról.

A kölcsön adott pénzeket, már nem fogod viszont látni, könyveld el tanuló pénznek. Szakítsál meg vele minden kapcsolatot.

2022. aug. 4. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!