Inkább egy utalvány a drogériaba és majd ő választ. Nincs annál rosszabb mint amikor nem tetszik valakinek az ajándék parfüm illata.
És ez elég kérdéses.
2022. dec. 8. 00:33
2/9 anonim válasza:
Ajándékutalvány nagyon jó ötlet, el is kísérheted, ha olyan a viszony.
2022. dec. 8. 00:37
3/9 anonim válasza:
Jó, de csak akkor ha ismered az ízlésed és fixre tudod milyet szokott használni.
Ha nem használt eddig akkor inkább kisérd el megvenni. Vagy utalvány.
2022. dec. 8. 10:49
4/9 anonim válasza:
Általánosságban jogos felvetés hogy nem biztos hogy tetszik neki, de egy párezres drogériás crowd pleaserrel azért nem tízezreket kockáztat az ember.
2022. dec. 8. 12:08
5/9 anonim válasza:
3-as, bunkó és közönséges vagy, ne magadból indulj ki.
2022. dec. 8. 13:55
6/9 anonim válasza:
Szerintem vegyél parfümöt neki.
Az én lányom 13 évesen kapta az első pafümjét (tőlem).
Szerintem Christina Aguilera valamelyik parfümével nem lősz mellé, fiatal lány esetében.
2022. dec. 8. 13:57
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2022. dec. 8. 19:55
8/9 anonim válasza:
nem biztos, hogy még aktuális a kérdés de azért válaszolok. Én a 15 éves hugomnak vettem parfümöt. Nem igazán használ parfümöt viszont tudom, hogy melyik illat tetszik neki csak ahoz drága, hogy megvegye magának . Viszont az fontos, hogy tényleg mellé lehet lőni egy rossz illattal. A Selena Gomez for Women nevű parfümöt vettem neki
2022. dec. 9. 10:32
9/9 gyula1971 válasza:
Azért utalványd adj,mert ha az illat neki vagy valamelyik barátnőjének nem tetszik akkor lehet már nem használja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!