8 éves kislánynak születésnapi ajándékot írnátok?
Figyelt kérdés
Lego, kirakó, könyv és barbi rengeteg van, ezeken kívül ötlet?2022. szept. 3. 12:54
1/14 anonim válasza:
Ha tudod hogy szeret pl barbizni, gondolom azért van neki, akkor én valami kiegészítőt vennék hozzá, vagy gyöngyfűző készletet, azokat nagyon szeretik.
Egyébként meg kérdezd meg az anyukáját.
3/14 anonim válasza:
Mesekönyv. Most tanulnak olvasni, altalaban ezt szeretik is. Pl: 5-6 ezerét meg lehet venni ilyen nagy piros kötésben az összes magyarnépmesét szövegesen vagy Mátyás királyról. Ezek ilyen 100 mesét tartalmaznak. Szép maga a könyv is, meg sok benne a kép.
4/14 A kérdező kommentje:
#1 én vagyok az anyukája :D
2022. szept. 3. 13:18
5/14 anonim válasza:
Ahaaa, nem tudom miért azt hittem rokon vagy, pedig nem írtad.
Na akkor én kiegészítőket vennék a már meglévő imádott játékokhoz.
6/14 anonim válasza:
Milyen összegben, mert az nagyon mem mindegy?
7/14 A kérdező kommentje:
10 ezer max.
2022. szept. 3. 13:52
8/14 anonim válasza:
Valami spéci "írószer" pl csillogós toll, szép napló. Társasjáték, puzzle, kártya, memória játék. Nyaklánc/karkötő fűző jatek. Djeco márkának vannak kis kreatív füzetei, foglalkoztatói.
9/14 anonim válasza:
Kiskutya/kiscica/lovacska/autó/stb a Barbieknak.
10/14 anonim válasza:
Ha az anyja vagy, akkor azért csak tudod, hogy minek örülne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!