8 éves születésnapi gyerekzsúrra milyen ételeket rendeljek? Milyen italokat vegyek?
Kedves kérdező!
Én nem hiszem, hogy pont most kellene megtartanotok az első zsúrt. 🤔
Ha pedig minden kötél szakad és mindenáron megakarjátok tartani ( bár én szülőként biztosan nem engedném el a sajátom most)
Akkor érdeklődj körbe kinek mi a kedvence kb.
4-es! Ha úgyis együtt vannak egész nap a suliban, akkor nem teljesen mindegy, hogy találkoznak-e szombaton is? Ha jól értem, házibuli lesz, hiszen játszóházba nem lehet saját ételt vinni, nem találkoznának mással, csak akikkel amúgy a hét többi napján is.
De hogy a kérdésre válaszoljak: mi nem vittük túlzásba, volt pogácsa, ropi, torta és üdítők, de egy pizzarendeléssel sem lehet mellélőni szerintem.
Pizza es hot dog volt a fiamnal. Extra kremes muffinok es torta. Sajtos pogacsa, cheetos chips.
Inni uditok, tea, asvanyviz, gyerekpezsgo
Csinálj egy rakat melegszendvicset, azt bedobod a sütőbe, pár perc alatt kész és friss, meleg.
Mellé vegyél rágcsákat, torta nyilván lesz.
Rostos üdítők és ásványvíz, esetleg gyerekpezsgő egy üveggel, a ünnepi hangulat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!