8 éves kislánynak karácsonyi ajándék ötleteket tudnátok írni? Keret max. 10000.- lenne.
Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 22:49
2/26 anonim válasza:
-Barbie baba, monster high baba, jégvarázs baba, vagy bármilyen baba (mondjuk azt nem tudom szerethet e babázni)
-Társasjátékok (pl puzzle, igaz hamis, capio, monopoly junior, Jancsi és Juliska, stb...)
-Csoki minden mennyiségben persze
-Ha szereti az ékszereket akkor karkötők, nyakláncok
-Esetleg ruha
-Ha rajong valakiért akkor olyan ajandektargy/ruha/bármi amin ő van rajta
5/26 anonim válasza:
Pirexből valami kreatív,ha szeret rajzolni.
6/26 anonim válasza:
Mikor kicsi voltam kaptam egy pórázzal irányítható plussmacskat nem tudom ilyen kapható e még. Vagy bármilyen plüss is jó. Ha kulonlegesebbet akarsz, akkor beszélő plüss, olyan játékfigura, amilyet szeret. Esetleg játékhangszer. Meg régen ilyen röptethető kis tündérem is volt, emlékszem, hogy tetszett, ahogy térült s fordult a levegőben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!