8 éves kislánynak karácsonyi ajándék ötleteket tudnátok írni? Keret max. 10000.- lenne.
19#
Én csak azt nem értem, miért hiszed azt, hogy minden gyerek olyan, amilyen te voltál? 🤔 Miért magadból indulsz ki? 4 évesen játékot tömködtél a szádba?
Valószínűleg nálad volt a ziccer..
Ne haragudj, de a 2 éves lányom nem csinál ilyet.. 😂
Attól mert én 11 évesen is simán elbabáztam, az nem jelenti azt, hogy a mostani 8 éves lányom is szívesen babázik..
Az 5 évesem igen, a 2 évesem is, de a 8 éves iskolást már más érdekli.
Mert hiába akarod, hogy a gyereked 8 évesen 4 éves szintjén legyen, attól még nem lesz..
Teheted burokba a gyereked, szíved joga, de attól még nem biztos, hogy a javára válik.
Tetszik, nem tetszik, a mai világ más mint 30 éve..
Nem tudom mit vitáztok ezen a szerepjáték ugyanúgy megvan, a 8 évesek ugyanúgy gyerek-kistini szint között lebegnek, mint 50 meg 100 éve, a polly pocket nem menő. A 8 éves ugyanúgy gondozza a plüsskutyát, mint 3 éve, csak már nem itatja-eteti, sétáltatja, hanem mondjuk tanítgatja, fésüli, begumizza a szőrét a fején, csinosítja.
50 éve is ez volt az első szerelmek és "lányoskodás" időszaka, és most is az. Semmit sem változtak, csak a mütyürjeik. Polly pocketja egy darab ismerősének van a lányomnak, pedig több közösségben is megfordul, és ki van cikizve, pedig ezek a gyerekek az osztályában még csak nem is "menők", nincs konzoljuk meg nem tudják mi az a crop top meg tiktok, mint a másik közösségében, ahol pl jobban képben vannak a tinis dolgokkal. Kisgyerek játék és "ciki". Még odahajol az enyém is, megnézi, majd közli, hogy "babás" és a kislány(aki amíg másfél fejjel nagyobb az enyémnél) egyedül játszik vele az utolsó padban unalmában. Az enyém meg firkálgat unalmában.
Mások az információik, de a maguk szintjén minden 8 éves nagylányoskodik, csak amíg egyikhez alig jut el valami, az a haját igazgatja és ékszereket pakol, meg holmikat/szobát díszít nagylányoskodás címmel, a másik menő ruhát választ, konzolt meg tiktokot akar. Csak információban térnek el, de már ez a lányos menőség korszaka, az alsó évfolyam erről szól.
Szinten 8 éves lányom van, bizony már nem menő a polly pocket. Neki van rengeteg, még ovis korából. De sajnos tényleg a tiktok, a ruhák, a youtuberek a menők. Hiába játszik itthon a játékaival, ha már a barátival van akkor ciki. Inkább nyomogatják a konzolt, tévét kütyüket. Meg is mondta gyerekes ruhát nem vesz fel mert cikizik.
Én a helyedben vennék neki kiegészítőket + vmi könyvutalványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!