Szerintem kb 3 éves kortól. Bár a lányom már másfél évesen is "babázott".
2022. dec. 1. 19:46
2/9 anonim válasza:
Szeptember elején volt 2 éves a lányom, ő már simán babázik, öltözteti, pelenkázza, eteti (eljátsza) leszidja, szóval 2 évest szerintem írhatsz rá.
2022. dec. 1. 19:50
3/9 anonim válasza:
Függ attól is, milyen baba, de én nagyjából az óvodás kort mondanám, 3-6 év.
2022. dec. 1. 19:51
4/9 anonim válasza:
Igen, inkább 3 éves kortól, de például a lányom már másfél évesen kapott babát. Mondjuk akkor még nem igazán tudta mit kell kezdeni vele, ezért inkább óvodás kortól jobb, mert akkor már biztos tudják játékból etetni, ellátni stb.
2022. dec. 1. 20:41
5/9 anonim válasza:
Az unokám 4 éves múlt, és még mindig nem szeret babázni. Kisautózni már inkább. Egyszer vettem neki babát, az is csak hánykolódik.
2022. dec. 1. 20:41
6/9 anonim válasza:
Az enyèm màr 13 hónaposan is cipelte magàval..
De 2 èves kor körül hasznàljàk rendelretèsszerüen.
Az èn gyerekeim, a fiù is nagyon szeret babàzni
2022. dec. 1. 20:43
7/9 anonim válasza:
1 évesen kapott a lányom babát, a hajánál fogva húzta maga után a lakásban, és ennyi. Kb. 1,5 - 2,5 éves koráig odavissza volt a babákért, nagyszépen játszott vele mindenfélét, kivêve az öltöztetést. Most 3 éves, elő szokta venni időnként, és már öltözteti is.
Én is vettem babát cipősdobozba, 3 éves kort írok rá.
2022. dec. 1. 21:53
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is 3 évesre gondoltam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!