Túl reagálnám? Túl érzékeny vagyok?
Teljes mértékben melletted állok!
Próbáld meg vele megbeszélni, hogy miért tesz ellenedre. Indokolja meg. Ha szeret, akkor ezt így mutatja ki? Magyarázd meg neki, hogy nagyon téved. Az ajándék általában azért ajándék (drága dolog esetében, néha jó ha a megajándékozott is tudja), tehát azért ajándék, hogy meglepetést okozzon.
Ha nem használ neki a szép szó, akkor pedig Te mondd el neki, hogy mit kap. Tudja meg, milyen érzés, amikor a másik pofon egyszerű kérését nem képes teljesíteni. Amíg udvarolt, nem vetted ezt észre? Azóta megváltozott?
Kellemes ünnepeket!
"a 10 év alatt egyszer sem volt az hogy ne tudtam volna előre mit kapok" - Ha ez ilyen régóta fennálló probléma, akkor azért ez részben a te hibád is.
Szerintem a férjednek valami trauma áll a háttérben vagy érzelmi téren, az igazi okot csak pszichológus tudná feltárni, hogy miért nem szereti a karácsonyt, ebben egyessel egyet értek.
Viszont ha használtat vett, mert 5000fttal olcsóbb, akkor nem fog még 1 teljesen új ajándékot venni, ebben az egyessel nem értek egyet.
"Soha nem költök magamra semmit." - Úgy érzem, hogy te elhanyagolod/elnyomod magad, és ezért vártad annyira ezt az alkalmat, úgyhogy nem teljesen a férjed sara.
Nem vagy túl érzékeny, ne érvénytelenítsd el az érzéseidet.
Ha csak ragtapaszt akarsz, akkor mondd el neki, amit ide leírtál, hogy neked ez sokat jelentett volna és megbántott, mert elmondta előre, és ne tegyen ilyet soha többet.
De szerintem itt amúgy ennél bőven több húzódik meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!