Nagyon bánt a dolog, normális?
Már novemberben eldöntötte az egész családom, hogy idén nem ajándékozunk, de egy csokit sem és fánk se lesz,mert már felnőttünk. Értem én, de egy olyan családot se ismerek, ahol ne lenne legalább egy 500forintos apróság mindenkinek a fa alatt. Tudom, hogy az ünnep nem erről szól, de tavaly mindenkinek kiválasztottam miket adjak, becsomagoltam, felcímkéztem stb én is bontogattam és élmény volt, nem értem idén miért kellett elvenni ezt. Unokanővéremnek is elmondtam ezt, Ő se érti, mindig kap és ad ajándékot pedig már 25 éves.
18/l
Novemberben amikor döntés volt, téged megkérdeztek?
Mert te is a családba tartozol.
Ez egy nagyon szomorú karácsony lesz.
Azert fa legyen. Ajándék nálunk sem hiányzik, évek óta nincs is, csak a gyerekeknek. És nem azért mert nincs rá keret, bőven van. De egyszerűen jobban élvezunk egy finom vacsit együtt, meghitt családi körben.
A gyerekek bontogatjak a csomagjaikat. Én nagyon örülök neki hogy megszabadultunk ettől a kényszeres ajándékozástol végre.
De fa az mindig van, jó nagy és élő. Abból nem engedek.
Depressziósok a szüleid, vagy hogy a fenébe lehet egy ilyen ünnepet leépíteni??? Csak azért mert (jogilag) nagykorúak lettek a gyerekek...
AGYRÉM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!