Milyen dolog már az, hogy apám megtiltotta, hogy normálisan karácsonyozunk?
Figyelt kérdés
És ebbe az egész család partner. Tehát nem lesz karácsonyfa, ajándék, nem díszitsük fel a házat, nem lesznek finom karácsonyi ételek. Hanem elmegyünk templomba, utána imádkozunk oszt annyi! Mert hirtelen megszállta a szentlélek. Ez nem lesz normális karácsony!
26/F
2014. dec. 14. 16:09
1/16 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle. Egyébként állíts a szobádba egy fát, oszt kész.
2/16 anonim válasza:
Sajna nem tudsz mit csinálni. Örülj neki, hogy nem 6 éves korodban találták ki ezt.
3/16 anonim válasza:
Beszélj vele, hogy miért gondolta, hogy ez így jó lesz. De amúgy ha eltökélt akkor rá kell hagyni, nem nagyon tudsz mit tenni ha valaki csökönyös...
4/16 A kérdező kommentje:
Hirtelen vallásos lett! Érted, azt mondta, hogy a karácsonyfa meg ezek, csak külsőségek! És ezt kell majd átélnem este, hogy imádkoznunk kell! Jézus Krisztus előtt, szerintem nem erről szól a karácsony, de mindegy!
2014. dec. 14. 16:35
5/16 anonim válasza:
Abban igaza van, hogy külsőség de egy ünnepnek meg kell adni a módját. A templomban is van karácsonyfa, legalábbis nálunk és a kicsik kapnak mindig egy kis ajándékcsomagot. Én nem vagyok vallásos de a nagyimat el szoktam kísérni éjféli misére. Szerintem az arany középút egy visszafogottabb ünneplés lenne, kisebb fa, kevesebb kaja és esetleg adakozhatnátok vagy segíthetnétek ételt osztani vagy valami hasonló.
6/16 anonim válasza:
Azt még megérteném, hogy a Coca-Colától vissza kellene szerezni Szent Miklós alakját és üzenetét, de miért kell ehelyett elfelejteni? Szerintem nem véletlenül lett szent.
7/16 anonim válasza:
írtad,hogy szerinted "nem erről szól a karácsony"..azért ne felejtsük el hogy karácsonykor eredetileg Jézus születését ünnepeljük...egyáltalán nem baj ha templomba mentek és imádkoztok,de azért karácsonyfa,finom ételek,házdíszítés nyugodtan lehet,mert ettől lesz meg a hangulat és ezért lesz meghitt :)
8/16 guti73 válasza:
26 évesen ez a legnagyobb problémád? Költözz el!! Legyen saját családod/Karácsonyod!!!!!!
9/16 Vajda Gábor válasza:
Nem lehet hogy belépett a fater valami hülye szektába?? Azok mossák át az ember agyát...már aki hagyja magát...
10/16 anonim válasza:
Jaj ez olyan tipikus, mikor a faterra rájön a kapuzárási pánik x) Nem tudsz elmenni valahova karácsonyozni? Barátnő, haverok stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!