Szerintetek normális dolog ilyenkor a karácsonyt várni?
Én imádom a nyarat, de ettől függetlenül általában december 25-től a jövő karácsonyt várom. :D (Nekem csak a 24-e az "igazi karácsony" - és igen, tudom, hogy az valójában még csak szenteste, de a hangulat nálunk akkor van.)
Mondjuk nekem ez olyan novembertől csúcsosodik ki általában, mert a nyarat azt amúgy nagyon szeretem (most is nagyon jól elvagyok), a Halloween-t is imádom, és mikor ezeknek vége, és jön a hideg (amit meg utálok), akkor kezdem csak igazán várni először a Mikulást, aztán a karácsonyt.
Én nem szeretem a karácsonyt, tehát én nem várom és a telet sem. Egyébként decemberben már régesrég nem esik a hó, tehát a havazásnak kb 1% az esélye, hogy karácsonykor esik. Amikor hó esik, az januárban vagy februárban történik, de hát akkor is nagyon ritkán.
Régebben még néhány éve az első már novemberben leesett, ritkán október végén, most már kitolódott januárra, ritkán decemberben. Ez van.
Sokszor még márciusban is esett, hát az utolsó hó valamikor februárban esik le.
Ezt a meleget én se szeretem és a nyarat se mert nem tudom kihasználni mert nem megyek sehová.
Én is szeretem, sőt imádom! :)
Annyira szépen leírtad a kérdésedben, hogy nincs mit hozzátenni, csak ismételni tudnálak.
Valamikor, amikor még iskolá(k)ba jártam, vártam a nyarat, de lehet, nem is a nyár, hanem a szünet miatt.
Mások lettek a nyarak is, fel van perzselve minden, forróság, éget a nap, minden kiég és leég.
Sajnos megszűntek az évszakok, a csizmából szandálba, papucsba lépünk, abnormálissá válik minden.
Az egyetlen biztos pont a Karácsony ... a szépséges, meghitt Karácsony! ... ha van hó, ha nincs
Bár az az igazi, ha a hó is esik, de ez csak külön hab a tortán!
Áldott Karácsonyt mindnyájatoknak, amikor itt lesz az ideje!
A globális fölmelegedésnek hála már vagy 5 éve eltörlődött a karácsony. 1 deka hó ha esett. Fehérkarácsony? Az meg mi? Anó még a télapó szánon jött mert hó borította mikuláskor a tájat, akkoriban meg ólóban mászkáltam a 22 fokban.
Köszönjük emberiség, tudósok, olajlobbi, birka nép, buta, előre látni képtelen, önző embernek látszó képződmények, hogy szétcseszitek a bolygót.!
A mostani nyár meleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!