Szerintetek ez normális dolog? Csak szerintem bunkóság egy picit?
Tavaly karácsonyi eset. Néha eszembe jut, de nem pörgök rajta egyáltalán. Bár így idén nem lesz ilyen, de más okból se.
Szóval a lényeg, hogy karácsonykor van a születésnapom és így akkorra hívtam meg a barátnőmet és párját, meg az anyukáját.
Elég normális az anyagi helyzetük, kivéve az anyukának, neki kevés a pénze. A barátnőm tudta, mert mindig így volt, plusz mondtam is neki, hogy ők kapnak tőlünk ajándékot, igaz kicsit, mert nekünk sincs sok pénz, de kapnak valami apróságot. Hozzá teszem én nagyon nem bírom a párját és a családban más se, de igyekszem normális lenni vele. Na jöttek és ők együtt adtak nekem egy kis ajándékot, meg az anyukája is adott nekem. Mi adtunk ugye mindenkinek, de a barátnőmék egy szaloncukorral, sőt egy boldog karácsonnyal se készültek a páromnak. Nekem ez nagyon rosszul esett, mert direkt mindenkinek készültünk. A párom nem mondott rá semmit, őt ezek nem érdeklik. Engem se annyira, csak tényleg, legalább egy szelet csoki, vagy akármi.
Meghívod őket szülinapra, de mindenkinek készüljenek karacsonyi ajándékkal? Miért? Nem mindenki ajándékoz karácsonykor. Vagy csak a családban. Anyagilag se lehet bírni, hogy karácsony körül, akiv találkozunk, mindenkinek vegyünk valamit.
Szülinapra pedig kaptál tőlük ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!