Mitjelent az hogy valaki nemtudja lezárni normálisan a kapcsos zárójelet, mi az az agyi funkcio ami nemműködik normálisan nála, mi az ami miatt ez a dolog kialakulhatott, mi az ami miatt a többi ember letudja normálisan zárni és mennyit jelent ez?
A "tükörírás".
Gyakorlat kérdése.
Jó kérdés, nekem is mindig csúnya lesz a vége még ha koncentrálok akkor is. Fura.
De szerintem sokan vannak így, mert láttam már konkrétan erről egy mémet.:D
En a kapcsosat csak arra hasznàlom amikor 2 sorbol lesz egy, egyfajta szummázásként.
Vagy bárhol de több tagot szummàzok
Pl
Repa
Alma
Körte
A 3 mellé kapcsos zarojel es "gyümölcs"megnevezés
A kapcsos zarojel nem arra valo szerintem hogy nyissunk zàrjunk vele
*mármint nem a nyitas zàràs az alapvetö funkcioja. Az max mellékes funkcio
Eleve azèrt "kapcsos", mert több tagot kapcsol össze
Az én környezetemben inkább az a jellemző, ha valaki nem tud szép kapcsos zárójelet rajzolni.
Minket a tanítónő, mikor matekból vettük a kapcsos zárójeleket, következő rajzórán direkt odatett, hogy most csak olyanaokat rajzoljunk, hogy valahogy menjen.
Mondjuk az az óra se segített nagyon. Én dobtam a rajzlapra 1-1 sor kapcsos zárójelet, és még rajzoltamis velük egy robotot meg egy virágot. Más meg rajzolt 1-1 sor ritka csúnya zárójelet.
Szerintem ez is olyan, mint a sima rajz, van akinek jobban megy, másnak kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!