Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Sos! Suliban karácsonyi...

Sos! Suliban karácsonyi ajándékozás lesz, de fogalmam sincs róla mit adjak neki! (Már elnézést, de tök idióta) Semmit nem tudok róla, (csak annyit h fiú) ezért megkértem egy másik fiút, hogy kérdezze még tőle, miket szeret.(?)

Figyelt kérdés

A válasz: k#rvák, drog.

Mit adhatnék neki?

2020. nov. 29. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Hát, a drog olcsóbb elvileg.
2020. nov. 29. 20:48
 2/7 anonim válasza:
24%
Most csak az általános iskolák vannak nyitva. És általános iskolába 14 év alatti gyerekek járnak. És 14 évesen nem használhatod ezt az oldalt!!!
2020. nov. 29. 20:50
 3/7 anonim válasza:
100%

Huuu hát fiúknak én is mindig nagyon nehezen adtam ajándékot

Nem tudom hányadikosak vagytok, így még nehezebb

Én volt hogy több funkciós svájci bicskát adtam, mert amikor koliba megy majd nagyon jól fog jönni (kés, olló, reszelő stb.)+ édesség

Volt hogy kellőképp fiús karácsonyi takarót adtam +édesség

De olyan is hogy annyira ötlettelen voltam hogy kapott egy ajándék táskányi édességet

Remélem segítettem

2020. nov. 29. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiúval én is mindig gondban voltam (és utáltam is ezeket a sulis kényszer ajándékozásokat). Én vennék neki egy autós fali naptárat, és némi édességet.
2020. nov. 30. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez egy rossz kényszer. Szomorú, hogy rá vagy kényszerítve. Mi mindig addig cserélgettünk amíg a baratnőmmel lettünk párban d3 így is baromságnak éreztúk és úgy jatszottuk ki hogy elmentünk együtt ajándekot venni amire szükségünk volt amúgy is aztán oda adtuk egymásnak és a sulis ünnepen visszakaptuk a magunknak vasárolt cuccokat és töhögtünk a többieken. :D próbálj cserélni legalább olyannak adj akit kedvelsz. Ha nem megy meg tojd le. Vegyél neki valami jobb csokit azt mindenki szereti. Legalább nem értelmetlen dolog.
2020. dec. 3. 13:05
 6/7 anonim válasza:
Ha nem tudsz neki mit venni, vegyél neki csokikat és annyi, én is voltam már hasonló helyzetben..
2020. dec. 4. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Mennyi a keret? Ha veszel egy nagyobb bonbont meg mondjuk egy falinaptárat akkor az már meglehet 2500-3000 is. Ha kevésnek látod szórj bele szaloncukrot.
2020. dec. 12. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!