Hogyan oldjam meg az ajándékozást "költséghatékonyan"? 19/F
Minek 18 embernek ajándékozni???
Amúgy meg: csinálj valamit mindenkinek. Pl főzz lekvárt (narancslekvár elég költséghatékonyan ki tud jönni mostanság is)
Szivesség kupon, saját kezűleg.
Pl anyának,mosogatás, apának kocsi mosás,vagy ilyesmi.
Mi kaptunk ilyent már a gyerekümktől.
Szintén tanult még.
Nagyon örültem neki.
Tudod mi is tisztában voltunk az anyagi helyzetével.
Dolgozott suli mellett, nem vártuk hogy pénzt költsön ránk.
Volt közte vacsora kupon,át vállalta a főzést,kényeztető, talpmasszázs.stb
Tudom ezek hétköznapi dolgokat.
Most lehet mások azt gondolják ezt simán hétköznap is meg lehet tenni.
Itt a törődés,odafigyelés,ami nagyon jól esett.
Nem utolsó sorban pedig nem költött valamire amire esetleg nem is lett volna szükség.
Barátnődnek pl. készíthetsz a kedvenc közös képeitekből egy montázst bekeretezve, kifejezetten olcsón kihozható és kedves ajándék lehet. Kis cserepes növénykét is lehet olcsón venni, lehet örülne neki :)
A többieknek: pl. ikeában van egy csomó párszázas apróság, amik önmagában nem állnák meg talán a helyüket, de kiegészítésnek tök jók, pl. illatos gyertyák. Ha otthon vagy a konyhában, készíthetsz mézeskalácsot, lekvárokat stb. Különleges kézműves söröket is be lehet szerezni 1000 Ft alatt, sörkedvelőknek jó ajándék szerintem. Fürdőbomba, szálas tea (pl. darlington), ízesített kávé (pl. freicafe), cigitartó dobozka... Ezek nem drága dolgok, de személyes ajándékok lehetnek, ha az ismerőseidre szabod :) Remélem tudtam használható tippeket adni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!