SOS! Mindjárt karácsony. Én mindig gyártok a szüleimnek ajándékot. De most nincs ihletem. Ti mit csináltok a szüleiteknek?
Figyelt kérdés
Nem nagyon nagy ajándék kell.Elég pl. egy karácsonyfa dísz.2019. dec. 22. 17:24
1/7 anonim válasza:
Készíts karácsonyfára (vagy bármire) akasztható hópelyheket és más dekorációkat gyöngyből, fonalból. Vagy egy karácsonyi üdvölőlapot saját magad által alkotta verssel, idézettel.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet.Üdvözlő lapot már csináltam.A hópehelynek mindjárt neki állok.
2019. dec. 22. 19:22
4/7 anonim válasza:
Süssél mézeskalácsot! Különböző figurákat csinálhatsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi.Mézeskalácsra csak holnap lesz időm.De holnap neki állok.
2019. dec. 22. 20:45
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
*Valami szép üvegben sütihez való keverék( pl brownie) kis papírra ráírod az adott süti receptjét és ahhoz már csak a folyékony összetevőket kell hozzáadni és megsütni
*Karácsonyi süti / keksz válogatás valami szép dobozban
*Fa csipeszekre karácsonyi figurákat festeni(angyal, hóember, rénszarvas) amit aztán rá lehet csiptetni a fára
*Fürdősó( himalája vagy tengeri só + illóolajok 3 perc az egész)
*Több borítékot egy szép szalaggal átkötsz és a borítékokba különböző szép idézeteket írsz, vagy az adott személyhez köthető emlékeket, vagy pl 'kuponokat' ami egy egy közös programra szól (pl közös sütés, közös teázás bármi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!