23-25 évesen gáz a páros pulcsi ajándékba?
Figyelt kérdés
Karácsonyra King, Queenes pulcsit szeretnék venni a páromnak. Én szívesen hordanám. Férfiak ti felvennétek? Én 23 éves vagyok, párom 25. Fél éve vagyunk együtt.2020. nov. 18. 11:43
1/13 anonim válasza:
Mindig is cringeltem rajta, de ha nektek tetszik, hát akkor előre.
2/13 anonim válasza:
Hááát én fel... ha nem vagy ott... vagy legalább nem abban a pulcsiban...
Bocs.
4/13 anonim válasza:
Családi összejövetelen mi néha felvesszük párommal a páros pulcsinkat. Jópofa tud lenni. Mondjuk nálunk szerencsére senki nem karót nyelt, és nem veszünk komolyan lényegtelen kérdéseket...mint például ki milyen pulcsiban van... karácsonykor már 3 éve direkt csúnya karácsonyos pulcsikat vesz fel mindenki. Páran csúnya/giccses karácsonyi kiegészítőkkel is megspékeli a szettet. Egy filmből vettük az ötletet és eddig megmaradt. Nevetünk egy jót egymáson és ennyi. Az, hogy gáz vagy nem gáz csak tőletek és a környezetektől függ. Ja és 30 éves vagyok.
7/13 anonim válasza:
Hogy ha kényelmes és nem néz ki cikin, akkor nem gáz, felvehetitek, amikor nincs más otthon.
8/13 anonim válasza:
Maga a pàros szerintem jópofa, csak ez a king-queen-es már elvcsépelt. Mi grincseset csináltatunk marry
kissmyass felirattal :D
10/13 anonim válasza:
@8 csak nem ez: [link] ? Múltkor én is nézegettem 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!