Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Pasik, ti örülnétek ha egy...

Pasik, ti örülnétek ha egy erotikus társasjátékot kapnátok karácsonyra a barátnőtöktől?

Figyelt kérdés

Gondolkozom, hogy a páromnak veszek egyet karácsonyra. az Exxxtázis és a Hancúr Párbaj ami tetszik, esetleg van ezekkel tapasztalatotok? A párom egyébként 25 éves, nagyon szeret társasozni, ezért is gondoltam erre. Amúgy másfél éve vagyunk együtt ha számít.

Köszi a segítséget!

20/l

2020. okt. 27. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi férjemmel esküvőre kaptuk poénos ajándékként, sajnos kipróbálni se volt hajlandó, ő is szeret amúgy társasozni, de ilyen téren kicsit konzervatívabb. (A szexuális életünk amúgy meglehetősen jó enélkül is, de én szívesen kipróbáltam volna)

Ha ő amúgy nagyon nyitott, lehet megér egy próbát. Én tudom, hogy nálunk nem válna be másik társas sem.

2020. okt. 27. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Neked kell ismerni, hogy tetszene neki vagy sem, illetve benne lenne-e a játékban. Ha nyitottabb atémában, nem szégyenlősködő típus, akkor egy próbát megér. N
2020. okt. 27. 18:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, ennek: [link]
2020. okt. 27. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Én férfiként szinte minden jóban benne vagyok. Szex ügyben sincs panasz, de én személy szerint nem örülnék ilyen társasjátéknak. Pedig szeretek társasjátkozni. A szex nekem igen fontos, nem szívesen alacsonyítom le társasjátékkal
2020. okt. 27. 22:09
 5/6 anonim válasza:

Ha hajlandó lenne azzal játszani velem rendszeresen, akkor igen.

Ha szerelmes vonzó érzelmek szabadulnak fel benne irántam és még jobban hozzám bújik és érezteti velem, hogy szeret engem, szüksége van rám, és fontos vagyok számára és érezteti velem, hogy mindig velem lesz, akkor még igenebb.

Annak ellenére, hogy férfi vagyok, számomra a szex önmagában üres. Nekem a szex közben felszabaduló érzelmek átélésére van szükségem, szeretve akarom magam érezni.

Összegezve - A társasjáték önmagában kevés, a játék maga kevés, a társasjáték közben felszabaduló intim érzelmekkel együtt azonban már kulcsfontosságú lehet.

2020. okt. 28. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Mivel nagyon szeretem a társasjátékokat, és fontos, mivel játszok, ezért nem örülnék neki. Szinte mindegyik bóvli, vacak. Ha ajándékozásról van szó, sokkal több értelme van egy erotikus kiegészítőnek és egy kiváló társasjátéknak, mint ezek korcs gyermekének.

2020. nov. 1. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!