OpenWhen "Testvéremnek" csomag?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy ilyen csomagot a 18 éves bátyámnak (openwhen.hu), most féláron is van. Lehet ilyet fiú testvérnek is adni, nem csak lányoknak való? Illetve valaki tudja, hogy mi valamenyik levélhez az ajándék pontosan?2020. aug. 28. 14:05
1/3 anonim válasza:
Nem ismertem, ezért rákerestem, a leírás alapján uniszex ajándék, fiúnak és lánynak is jó.
Viszont bár "személyes" levelekként hirdetik, sablonleveleket tartalmaznak a borítékok, nekem ez fura. Maga az ajándékötlet jó, de ha van benned egy kis kreativitás (és van még rá időd), szerintem jobb, ha te találod ki, milyen élethelyzetekhez tartozzanak a borítékok és te írod meg a leveleket is. A személyesség mellett sokkal egyedibbre is meg tudod így csinálni, plusz valószínűleg olcsóbb is lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
#1, köszi a választ! :) Igazad van, de én nem tudok közel sem olyan jó üzeteteket kitalálni, mint abba van - , mert 6 évvel fiatalabb vagyok nála. Meg most féláron van, úgyhogy szerintem megveszem. Az ajándék pontosan mi benne, nem tudod?
2020. aug. 29. 12:20
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, mint írtam, eddig nem is ismertem a terméket, szóval nem tudom, milyen ajándékokat tesznek bele :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!