Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » OpenWhen "Testvéremnek" csomag?

OpenWhen "Testvéremnek" csomag?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy ilyen csomagot a 18 éves bátyámnak (openwhen.hu), most féláron is van. Lehet ilyet fiú testvérnek is adni, nem csak lányoknak való? Illetve valaki tudja, hogy mi valamenyik levélhez az ajándék pontosan?

2020. aug. 28. 14:05
 1/3 anonim válasza:
100%

Nem ismertem, ezért rákerestem, a leírás alapján uniszex ajándék, fiúnak és lánynak is jó.

Viszont bár "személyes" levelekként hirdetik, sablonleveleket tartalmaznak a borítékok, nekem ez fura. Maga az ajándékötlet jó, de ha van benned egy kis kreativitás (és van még rá időd), szerintem jobb, ha te találod ki, milyen élethelyzetekhez tartozzanak a borítékok és te írod meg a leveleket is. A személyesség mellett sokkal egyedibbre is meg tudod így csinálni, plusz valószínűleg olcsóbb is lesz.

2020. aug. 28. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:
#1, köszi a választ! :) Igazad van, de én nem tudok közel sem olyan jó üzeteteket kitalálni, mint abba van - , mert 6 évvel fiatalabb vagyok nála. Meg most féláron van, úgyhogy szerintem megveszem. Az ajándék pontosan mi benne, nem tudod?
2020. aug. 29. 12:20
 3/3 anonim válasza:
Nem tudom, mint írtam, eddig nem is ismertem a terméket, szóval nem tudom, milyen ajándékokat tesznek bele :)
2020. aug. 29. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!